Forma-1

• Témaindító Témaindító Guest
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A" köcsög" leiskolázta a mezőnyt! Nem a stí­lusa a légyeg hanem a vezetői tudása.Szimpatikusággal nem lehet VB-t nyerni.
:) :tease::clap2::bow::dots::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry
::sorry::sorry::sorry::sorry:

NA szeva Rocy mégis benéztél akkor hol voltál mikor nem ö iskolázott hanem öt iskolázták :S

Olyan az idén nem nagyon volt!

Originally posted by RockyBalboa;33546
A" köcsög" leiskolázta a mezőnyt! Nem a stí­lusa a légyeg hanem a vezetői tudása.Szimpatikusággal nem lehet VB-t nyerni.
:) :tease::clap2::bow::dots::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry
::sorry::sorry::sorry::sorry:

Rockynak igaza van. az F1-ben soha nem a jókisfiúk nyernek, sokaknak schumacher se volt szimpatikus, de nagyon tudott menni az tuti!!!

És szerintem se érdemelné meg Massa a VB-t az idén, de Hamilton se érdemelné meg, ő is sokat hibázott az évben. Aki megérdemelné az Kubica, egyenletes teljesí­tményt nyújtott egész évben, de hát azért ezzel a BMW-vel nem nagyon lehet vb-t nyerni.

Originally posted by RockyBalboa;33549
Olyan az idén nem nagyon volt!

monták ha pontegyenlöség van akor massa nyer mer több futamot nyert na akkor mennyi is az annyi :Dugyhogy akkor ugyan annyiszor iskolázott majd az utólsó futam dönt :D

Izgalmas volt a vége! szép volt Vettel! Sajnálom, hogy nem Massa lett a világbajnok...

Sajnálatos a végeredmény, de nem kicsit volt durva a verseny... .Pattanásig feszí­tették a húrt...

Forza Ferrari :DVilágbajnok csapat :Dannak ellenére milyen hibákat követtek el idén ez nem rossz és ennek a pilóták itták meg a levét.Hamilton meg már az eddiginél is nagyképübb lesz :Dbár nemtudom mire Vettel jól le*zo*atta.

Ja és azt elfelejtettem hogy nem Hamilton iskolázott hanem hamiltont iskolázta vettel egy gyengébb autóval :DRemélem vettel-t láthatom pár éven belül a Ferrariban

Ez a jelenet inkább a ferrarira jellemző amint áttolják a lóvét a pontokért az FIA-nak!

Na ez most lehet poén, lehet fikázás, lehet vérsene komoly is. Ki minek veszi. Ezek olyan dolgok, amiket úgyse fogunk megtudni. Am az egész forma1 egy megjátszott valami. (nemhiába hí­vják száguldó cirkusznak)

nekem az MC a tavalyi húzása miatt sosem lesz szimpatikus csapat...

(az eset elötti idényben ( azaz 2 éve ) szinte sehol sem volt a Ferrari és Renault mögött.. 1. odament Alonso "vitt magával 1-2mp-et"... 2. kicsit copy paste a Ferraritól + 5-6mp) van egy olyan érzésem hogy ha nincs az a "kis" csalás akkor még mindig nem lenne sehol a csapat és nem lenne a Lajos sem világbajnok... úgyhogy nagyon nagyon sokat köszönhet az MC a ferrari mérnökeinek hogy ilyen jó kis kocsit hoztak össze annó tavaly... í­gy egy szinte tökéletes kocsit kellett kicsit MC-sí­teni...

ricsike: szerintem ezt csak poénból csinálták. Haverom is mondta, hogy csinál egy olyat, hogy a hamilton szopja a glockot :D:D

zozi: azért az az 5-6 mp. kicsit túlzás :D

Nem hinném,hogy egy német csapatnak a digóktól kellene lopni!Az lenne csak a szégyen.A Ferrari a kezdetektől bent van az F1-ben.Kellett nekik kb. 20 év mire VB.-t tudtak nyerni.A Merci meg mikor tért vissza? Talán 98-ban?A toyota sokkal fejletteb a ferrarinál és sokkal előrébb járnak technikailag mint az olaszok és mégsem áll össze a kép nekik.Ha nekik is valamikor összeérik a dolog és megverik a ferrarit akkor ők is lopnak?Érdekes a kémügy csak akkor robbant ki amikor már tuti volt,hogy a merci nyeri a konstruktőri VB-t.Nem gyanús?A ferrarinak ez rontotta az összképet mert hozzá voltak szokva,hogy mind a kettő az övék vagy egyik sem.Megbí­ztak valakit,hogy jópénzért csempéssze be az iratokat a mercihez ahol aztán jól megtalálják majd.Kérdem én ha a ferrari nem kémkedik akkor honnét tudtak róla,hogy mi folyik a merci zárt kapui mögött?
???????????????????????????????????????????????????????

k****a mind1 :DMinden csapat kémked. Ez tuti. Az, hogy meg kinek, hogy sikerül, az megint más kérdés. Mert az is érdekes, hogy nagyban hasonlí­tanak egymásra a kocsik. Pedig különböző mérnökök vannak. Nem hiszem, hogy mind1iknek ugyanaz jut az eszébe, csak kicsit máshogy.

Hát ja. Manapság nincs 100 %-osan tiszta sport, és csapat.

Hamilton vs Massa
http://www.youtube.com/watch?v=hHHD_8njL28

Huha micsoda indulatok :D Forza Ferrari

Világbajnok csapat :Da másik meg mázlista :D

Na akkor lássuk:

"Nem hinném,hogy egy német csapatnak a digóktól kellene lopni"

Mégis megtették biztos nem egyeztettek veled

"Az lenne csak a szégyen"

Hát ez az szégyen

Talán 98-ban?A toyota sokkal fejletteb a ferrarinál és sokkal előrébb járnak technikailag mint az olaszok és mégsem áll össze a kép nekik.Ha nekik is valamikor összeérik a dolog és megverik a ferrarit akkor ők is lopnak?Érdekes a kémügy csak akkor robbant ki amikor már tuti volt,hogy a merci nyeri a konstruktőri VB-t.Nem gyanús?A ferrarinak ez rontotta az összképet mert hozzá voltak szokva,hogy mind a kettő az övék vagy egyik sem.Megbí­ztak valakit,hogy jópénzért csempéssze be az iratokat a mercihez ahol aztán jól megtalálják majd.Kérdem én ha a ferrari nem kémkedik akkor honnét tudtak róla,hogy mi folyik a merci zárt kapui mögött?
?????????????????????????????????????????????????? ?????

Erre meg aza válaszom hogy mindent meg lehet magyarázni :Dszánalmas hogy csak magyarázkodni tudnak a Meclarenesek. Hogy ezmért volt meg ez :DEgy szoval nem mondtam hogyha esetleg a toyota megveri a ferrarit akkor lopnak ez nemis értem nektek csak a lopáson jár az eszetek .Ron denis na az aztán bebizonyitota mindenkinek a 2 szinüségével hogy nem bunda a kémügy mikor beismerte hogy birtokukba van :Delötte meg azt mondta náluk nincs semmi ugyhogy nem kell a duma a meclarentöl elég szégyen hogy nem bir ugy vb-t nyerni a nyeknyalen hogy mindkét vb cí­met elhoditsa nembajj :D

Azért ez tényleg elgondolkodtato hogy még hamilton gyözelme ellenére is magyarázkodik egy meclaren szurkolo :Dha mindenki beismeri hopgy köze van a dolgokhoz a biroságon akkor kérdem én ????????
miröl beszélünk egy a légyeg én birom rokyt jó cimbora de mondhat akármit ez csak magyarázkodás

Ez a baj,hogy nekik mindig magyarázkodni kell!A Ferrari meg szemrebbenés nélkül annyira nyilvánosan csal a FIA-val hogy felháborí­tó.Csak ezzel senki nem tud tenni semmit.Minden évben meg kell őket alázni az a lényeg.A Massának is megérték összekaparni a pontokat.Még szerencsétlen Bourdet is megbüntették,hogy Massa még egy ponttal többet kapjon.A forma 1 a ferrari és az FIA közös bulija ezt mindenki tudja.A többiek csak mellékszereplők.Gondolom mekkora balhé lehetett,hogy a sok csúsztatott borí­ték ellenére nem ők nyertek. :D :D:D
Azért vagyok csalódott mert az idén annyira feltűnően csaltak a FIA bí­rók a ferrari javára,hogy az eszméletlen.Leszarom már a forma 1-et.

"Világbajnok csapat :Da másik meg mázlista"
Az miért szerencse,hogy van olyan barom aki szakadó esőben slickkel akar menni?
Ha meg kijön kereket cserélni akkor eleve nem lett volna Hamilton elött.Mindenhogyan nyert volna.A mázli az a tavalyi Ferrari győzelem volt amikor Az alkesz a nevető harmadik helyről nyert a csapat VB-t meg megvették az állkémüggyel!

Hát persze 100??í‚°/??í‚° Hogy igy van :D:D:D

Persze a massát biztos azért büntették meg migor leszakitott csövel végigment a boxon mert annyira csalnak a fia val ha igy lenne megbüntettek volna mindenkit elötte hogy megint massa legyen az elsö :D:D

Mondom csak magyarázkodtok az általatok kreált elképzelésröl.De szerintem egyikünk sem tudja mi hogy müködik itt te sem énsem de te szerinted egyértelmü hogy a Ferrari csal mert többszörös bajnok mint a meci de a meci a második az öszetettben és ök ugy másodikak hogy biztos nem csalnak semmit áááááá a mecláren az nem hogyan a kémügyet sem én találtam ki ez tény és be is ismerték akkor nem értem mit magyarázkodsz,ráadásul nyilvánosan bocsánatotkértek ennyi kémkedtek megbüntették öket bocsánatotkértek le van zárva :D:DForza Ferrari :D világbajnok :D

Én inkább elismerem Alonso 2x vb cí­mét mint Surmóker 7x-ét.A Rönónak sokkal nehezebb volt úgy nyerni,hogy nem tolták őket!A ferrari meg elbukta ezt az évet nem kell magyarázni,hogy ők nyerték a konstruktőrit.Ez csak ví­gasz!!!
Hamilton a világbajnok és úgy méghozzá,hogy egész évben agyba-főbe büntették.
Ez megsokszorozza a fényét az aranyéremnek.Én nem magyarázkodok mert mindenki tudja,hogy a ferrari a legnagyobb csaló.A Biggie nem mclarenes mégis ezt mondja.Akkor hogyan van ez???

Ja Biggie csak azért mondja hogy engem idegesitsen de nem idegesit mert nemis ért hozzá csak röhögök rajtatok hogy ennyit erölködtök :DKicsit vicces. Ebböl látszik tesem nagyon vagy tisztába a dolgokkal legalábbis szerintem schumacherék teljesen megérdemelték a cí­meket mert egy olyan csapatból csináltak világbajnok csapatot akik gödörben voltak mielött jöt hozzájuk eza 3 -a R.B. J.T. M.S. ők felhozták a csapatot.És hogy vigasz a konstruktöri cí­m hát persze hogy az mert a meclaren arra sem képes hogy mindkettöt megnyerje :DÉs nem én magyarázkodok hanem te :DVégülis tényleg fényes ez az aranyérem :Dde azért Vettel odatett neki :Dhehe szánalmas ki csórigyerek eza hamilton kicsit már sajnáltam is mikor kifujjólták braziliában :DÉS nem nekünk vigaszdij a könstruktöri hanem nektek az egyéni kiderült megintcsak hogy a Ferrari a problémái ellenére is simán megverte a mecit ami csak 2 alkalommal adta meg magát kovi alatt a Ferrari kicsit töbször és még igyis nyert hehe mi lett volna ha végigmegy mindenhol :DHát akkor sehol nem lenne hamiltonka sem ugyhogy örüljetek csak enneka gyözelemnek megérdemli hmilton :DLátom te már csak ez tudod mondani hogy csalóó hát akkor én meg ezentul azt hogy lopós kétszinü banda de ezek valóban azok is :Dhehe

Vissza
Top Alul