Forma-1

• Témaindító Témaindító Guest
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Ez biztos olyan pártatlan újságí­ró mint a Hí­r TV!!!Na már a sajtót is megvették,van ott lóvé.

Ez az Biggie!A tények a fontosak nem az elfogult,lefizetett firkász szubjektí­v véleménye!!!

Ez a topic azért van hogy véleményt mondjunk az f1-röl.

Szerintem akárki akármit mond Schumacher a legnagyobb F 1 es pilota és ezt a cimet senki sem veheti el töle.És mindeggy kinek mi avéleménye ez tény.ÉS a Ferrarit meg nem kell félteni idén annál inkább meclarenyt

Azért a mclaren mégiscsak MERCEDES!!!

lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika

elektronikai rendszert Mc csinálja... ennyi... lopósnak ilyen munkát adni... inkább valami független cégnek... :S

A ferrari ugyanúgy lopott!Sőt tuti mindegyik csapat lopott már valamit,csak pont ők buktak le.Az ipari kémkedés fellegvára az F1.
Az olaszok soha nem voltak jók elektronyikából és megbí­zhatóságból ma sem azok.Mégis a ferrari az egyik legmegbí­zhatóbb.Kitől lopott a ferdzsó?
Soha nem fogjuk megtudni.

(RockyBalboa @ 2008.02.26. 20:53)
A ferrari ugyanúgy lopott!Sőt tuti mindegyik csapat lopott már valamit,csak pont ők buktak le.Az ipari kémkedés fellegvára az F1.
Az olaszok soha nem voltak jók elektronyikából és megbí­zhatóságból ma sem azok.Mégis a ferrari az egyik legmegbí­zhatóbb.Kitől lopott a ferdzsó?
Soha nem fogjuk megtudni.

ez elképzelhető... de az Mc túllőtt egy kicsit... ennyire hülyének nézzni a népet... furcsa is volt hogy az idény eleén a Ferrári huncutcságát... (mozgó padlólemez - szemmel nem látható) egyből a Mc buktatta le....

törölve! xxx

mindegy az a lényeg hogy az idei futamok legalább annyira legyenek izgalmasak mint a tavalyiak mert akkor mi már csak nyertünk!

(Dada @ 2008.02.27. 07:32)
Igazad van ahogy mondod egy csaló banda lopnak ösze visza aztán letagadják ezt még csak nemis tagadhatod mert tény.És ahoz meg hogy a meclareny mégiscsak mercedes erre azt mondom hogy a Ferrari mégoscsak Ferrari. és meglehet nézni hol a több bajnoki cí­m

És zozi val is egyetértek

lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika

elektronikai rendszert Mc csinálja... ennyi... lopósnak ilyen munkát adni... inkább valami független cégnek... :S

Nameg hogy a Ferrari is lopott ez valoszinü de nem mondanám azt hogy ö legalább okasan csinálja valoszinü mert nem derül ki.És hogy azért megbizható mert lopott na erre meg inkább nem mondok semmit.Meclareny kimi alt csak folyamatosan szétesett az a fostalicska erre hip hop átjött a Ferrarihoz és egyböl világbajnok lett a meclareny meg megbizható na akkor ki lopta kitöl a megbizhatoságot ?Sokan azért utáljátok a Ferrarit mert ö a legjobb és ezis tény elég ha cak a bajnoki cimeket tekinted meg a többiröl nemis beszélve,berni mondta ha nincs Ferrari nincs forma 1.Nameg a Schumit is dettó. További sok sikert kivánok mindenkinek ??í‚ a ferrari szapuláshoz sokmindent ugysem értek vele mert senkit nem érdekel.Mivel megvan ki a csaló a bandában szegény meclareny de sajnálom.na mindeggy.csak szeretnének olyan jók lenni mint a Ferrari.Ron bácsika meg egy második Enzo akart lenni csak nem jött neki össze.Most föhet a levében He he.És hogy ki lessz a jobb az idei szezonban tökmindeggy én akkoris Ferrari drukker leszek.Ha meg a meclareny léessz a befutóakkor meg mindenki arra fog spekulálni hogy honnan lehet tudni hogy nem a ??í‚ Ferraritol lopott cuccok más modon valo használatával lettek azok merthát ha elolvasták akkor a tudás az elmélet már az övék. Forevere Ferrari Fuck meclareny
Te ferrari drukker vagy és buzukiban ülsz én meg mercedes drukker vagyok és mercedesben ülök!Na ez a nem mindegy!!!Nem vagyok fanatikus F1 rajongó,Sumi csak egy lúzer hülyegyerek csak a rajongói ismerik el senki más.

Igazad van én Ferrari drukker vagyok és suzukiba ülök amire lehet hogy kevesebbet költök mint te a mercidre amit azemm láttam a héten az utcnkba kisebbség árultbelöle a szarjait éshát ha már nekikis mercijük van akkor meghát a merci meg a ferrai valahogy nem egy árkategoria nem véletlenül. És abban hogy shumi egy luzer hülyegyerek saját véleményed innét látszik mennyire irigyled.És ö nem napi 8 órában kereste a napi betevöt hanem azt csinálta amit szertettvolna csinálni nemhiszem hogy te is azt csinálod és tényleg egy hatalmas nagy hülye hogy azt csinálta.És az meg hogy csak a rajongói ismerik el na ebböl látszik igazán hogy azt sem tudod miröl beszélsz

A legtöbb csóró kissebbségi buzukit hajt mert -NULLA forintért elvihető!Nekem is volt csak behajtottam vele egy fagyizóba mert nem tetszett a szí­ne.A gazdag négerek meg mercit, X5 Audit hajtanak.??킐k is esznek pl. kenyeret meg te is akkor te is kissebbségi vagy???Nem irigylem a sumit mert nem szeretném ha ennyien utálnának!!!SENNA VOLT AZ ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!

Ez már nagyon erölködés szagu volt de sebaj erölködj csak

RockyBalboa

Biggie mondta hogy te fanatikusabb vagy mint én nekem nincs semmi emlitésre méltó talán egy eredeti puma ferrari cipellö meg Ferrari könyvek most tervezgetek egy számozott zászlot olaszba megy egy ismerösöm talán tud szerezni.

én sena halála ota néztem a forma 1 et és aztán szépen kialakult de szerintem elöször inkább a Ferrarit kedveltem utánna jött sumi

Értem ez már erölködés,mert lenyomták a ferrarit.Az Enzo jobban erölködött mint én.
Érdekes,hogy csak a Sumi szurkolókat lehet kihozni a sodrukból sztem. ti homokosok vagytok és ez nem is rajongás hanem plátói szerelem!!!

Hát nemtudom te mit néztél hogy lenyomták a Ferrarit de te tudod ez teszt majd ha az év végén megbeszéljük.És azt sem tudom hogy te kit hoztál ki a sodrábol mert még csak közel sem vagyok ahhoz hogy ideges legyek mivel nem látod át a dolgot.Csak idegesiteni akarod a munkatérsad Ezért veled nemis érdemes erröl beszélgetni.És ez a homokos téma hát erre azt szokták mondani mindenki magábol indul ki Egyébként mindenki azt gondol amit akar nem érdekel további sok sikert.A bajnoki cimekröl miért nem beszélsz hogy ott kevesebb van a meclarenynek.Egyébként azt nem mondom hogy sz@r autó mert nem az.De azért Ferrari szerintem Ferrari.És miért Meclare mercedes miért nem csak mercedes???

Lauda: a versenytempóban a Ferrari a legjobb

Szerdán befejeződtek a kollektí­v tesztelések, közvetlen összehasonlí­tásra legközelebb csak Melbourneben lesz lehetőség. A téli tesztek során nem kaptunk pontos képet az erőviszonyokról, í­gy a szakértők is csak találgatnak, hogy pontosan ki hol áll és mekkora előnye vagy hátránya van.

A háromszoros bajnok Niki Lauda úgy véli, hogy "versenykörülmények mellett, a hosszabb etapok során a Ferrari 0,5-0,8 másodperccel vezet. A második leggyorsabb csapat a McLaren, a harmadik néha a Williams. A Renault' nehéz megí­télni, mí­g a BMW-nek problémái voltak az aerodinamikával, í­gy nem tudtak megfelelő egyensúlyi beállí­tásokat találni. A Red Bull csapatokról semmit sem mondhatok, nem tudom megí­télni a szereplésüket, mert kevés üzemanyaggal köröztek." ? idézi a Kronen Zeitung a szakembert.

Ahhoz, hogy kiderül pontosan ki hol áll, várni kell a Malajziai futamig. "Melbourneben nem tudjuk meg ki a leggyorsabb. A pálya nagyon egyedi, akárcsak Monaco. Az erőviszonyokról csak Malajziában kapunk pontos képet."

(Forrás: formula.hu)

<div align=\'center\'>Na. Megkérek mindenkit. hogy értelmes beszélgetést folytasson!!! Semmi buzizás és semmi hasonló!!! [/CENTER]

Azért mert valaki más pilótának vagy csapatnak szurkol azért nem kell egyből agyon fikázni! Remélem érthető voltam! Köszönöm.

Szerintem nyugodtan át lehetne nevezni a topikot:"Ferrari rajongók korlátolt világa" topiknak!

(kiscipo00 @ 2007.05.27. 07:21)
Hajrá Hamilton. Bár nem szeretem a McLaren, de Hamilton nagyon jól tolja
Na ez végre tetszik!Tényleg a Hamilton megérdemelte volna a VB. cí­met mert fantasztikus volt amit csinált.
Nem azért mondom mert McLaren-es.
Soha nem volt még olyan pilóta az F1-ben aki az első évben ilyen teljesí­tményt mutatott volna.

Persze igazad van és olyan pilota sem volt soha aki rögtön az elsö évében egy versenyképes autóban ült.És szerintem én nem b....tam.Ferrari rajongok korlátolt világ huha látom már ideges vagy. És tényleg megérdemelte volna ha nem rontotta volna el szegényke nem birta dehát még fiatal ugyis lessz még világbajnok

És ez it a lényeg
Azért mert valaki más pilótának vagy csapatnak szurkol azért nem kell egyből agyon fikázni! Remélem érthető voltam! Köszönöm.

törölve! xxx

törölve! xxx

Vissza
Top Alul