Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
A ferrari ugyanúgy lopott!Sőt tuti mindegyik csapat lopott már valamit,csak pont ők buktak le.Az ipari kémkedés fellegvára az F1.
Az olaszok soha nem voltak jók elektronyikából és megbízhatóságból ma sem azok.Mégis a ferrari az egyik legmegbízhatóbb.Kitől lopott a ferdzsó?
Soha nem fogjuk megtudni.
Te ferrari drukker vagy és buzukiban ülsz én meg mercedes drukker vagyok és mercedesben ülök!Na ez a nem mindegy!!!Nem vagyok fanatikus F1 rajongó,Sumi csak egy lúzer hülyegyerek csak a rajongói ismerik el senki más.Igazad van ahogy mondod egy csaló banda lopnak ösze visza aztán letagadják ezt még csak nemis tagadhatod mert tény.És ahoz meg hogy a meclareny mégiscsak mercedes erre azt mondom hogy a Ferrari mégoscsak Ferrari. és meglehet nézni hol a több bajnoki cím
És zozi val is egyetértek
lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika - lopika
elektronikai rendszert Mc csinálja... ennyi... lopósnak ilyen munkát adni... inkább valami független cégnek... :S
Nameg hogy a Ferrari is lopott ez valoszinü de nem mondanám azt hogy ö legalább okasan csinálja valoszinü mert nem derül ki.És hogy azért megbizható mert lopott na erre meg inkább nem mondok semmit.Meclareny kimi alt csak folyamatosan szétesett az a fostalicska erre hip hop átjött a Ferrarihoz és egyböl világbajnok lett a meclareny meg megbizható na akkor ki lopta kitöl a megbizhatoságot ?Sokan azért utáljátok a Ferrarit mert ö a legjobb és ezis tény elég ha cak a bajnoki cimeket tekinted meg a többiröl nemis beszélve,berni mondta ha nincs Ferrari nincs forma 1.Nameg a Schumit is dettó. További sok sikert kivánok mindenkinek ??í‚ a ferrari szapuláshoz sokmindent ugysem értek vele mert senkit nem érdekel.Mivel megvan ki a csaló a bandában szegény meclareny de sajnálom.na mindeggy.csak szeretnének olyan jók lenni mint a Ferrari.Ron bácsika meg egy második Enzo akart lenni csak nem jött neki össze.Most föhet a levében He he.És hogy ki lessz a jobb az idei szezonban tökmindeggy én akkoris Ferrari drukker leszek.Ha meg a meclareny léessz a befutóakkor meg mindenki arra fog spekulálni hogy honnan lehet tudni hogy nem a ??í‚ Ferraritol lopott cuccok más modon valo használatával lettek azok merthát ha elolvasták akkor a tudás az elmélet már az övék. Forevere Ferrari Fuck meclareny
Na ez végre tetszik!Tényleg a Hamilton megérdemelte volna a VB. címet mert fantasztikus volt amit csinált.Hajrá Hamilton. Bár nem szeretem a McLaren, de Hamilton nagyon jól tolja