Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nagyon sajnálom a Horvátokat !!!!! A Törökök nem érdemelték meg a Bíí‚ÂRőI segítséget !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!
Én nem tudom, nem láttam a meccset. Éppen buliztunk, jött az o.fő, az mondta mi lett, aztán meg mindenki elkezdett örülni, mivel a többség a törököknek szurkolt.
A horvát-török meccsen teljesen igaza volt a bírónak hogy még hosszabbított egy-két percet!!! ugyanis a horvát gól után percekig ünnepelték magukat a játékosok. A bírónak meg joga van bármennyit hosszabbítani amennyit csak akar ha úgy látja!
De legalább kiestek az olaszk is tovább tart a sorozatom amelyik csapatot nem birom az kiesik igy tehát német spanyol döntö lesz ha az elvem alapján megyek tovább
Én szeretem a kis csapatokat, amikor mutatnak valamit és tovább mennek. De pl. a 2004-es EB-n elegem lett a Görögökből, nem játszottak szinte semmit.
Holnap Török-Német, a Törököknek fél csapatuk le van sérülve, vagy el van tiltva, még az is lehet, hogy a tartalék kapus is mezőnyjátékos lesz Azért mindenesetre GO TURKEY!!