Foci EB 2008

Németek begyűjtötték a három pontot, amivel igazi meccsük kerekedett a középdöntőben: Portugáliával fognak játszani. Na ez már igen!

Hollandia-Románia: tét nélküli meccs, én inkább a Francio-Olaszo-t nézem, ott még minden lehetséges!

myvipe-s tippjátékban mindkét mai meccset eltaláltam :D

A "c" halálcsoportnak elnevezett lett végül is a leggyengébb csoport :D

Megérdemlik a ruszkik a továbbjutást! Simán legyűrték a svédeket!

<
:D

d0005B6152e7ca9b7a3ab.jpg
d0005B6112a5475f114bf.jpg

Nagyon sajnálom a Horvátokat !!!!! A Törökök nem érdemelték meg a Bí­í‚RőI segí­tséget !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!

Hogy lehetne Portugál döntő amikor már rég kiestek???? :D

Akkor is utálom a potrtugálokat :DBénák utálom öket hehehheeh kiestek :D

Ezaz nyertek a Törökök!!!! Csak í­gy tovább, egész a döntőig. :D

Hát azért nagy mázlijuk volt hogy nem fujták le a hoszabot idöben :)

Én nem tudom, nem láttam a meccset. Éppen buliztunk, jött az o.fő, az mondta mi lett, aztán meg mindenki elkezdett örülni, mivel a többség a törököknek szurkolt.

Én nem szurkolok senkinek csak nem szeretem a horvátokat igy volt a portugálokkal is tehát akit nem szeretek az hiába is akar nyerni nem fog :D:D:D:D

A horvát-török meccsen teljesen igaza volt a bí­rónak hogy még hosszabbí­tott egy-két percet!!! ugyanis a horvát gól után percekig ünnepelték magukat a játékosok. A bí­rónak meg joga van bármennyit hosszabbí­tani amennyit csak akar ha úgy látja!

Egy kis stat a tegnapi derbiről. Véleményem szerint teljesen megérdemelten jutottak tovább az oroszok, sokkal jobbak voltak.

d0005B7540a9ac677a0fd.jpg

d0005B75647cef3365912.jpg

Ez a meccs tényleg bütetés volt! Ilyen anti-bunkerfocit játszani csak az olaszok tudnak! Gyorsan felejtsük el, és készüljünk az elődöntőkre :)

d0005B8DDa582c8f4ab81.jpg

d0005B8D52eaf137912ef.jpg

De legalább kiestek az olaszk is tovább tart a sorozatom amelyik csapatot nem birom az kiesik igy tehát német spanyol döntö lesz ha az elvem alapján megyek tovább :)

reméjük nem
<
lehetne orosz-török döntő :D

Azt én tuti nem nézné számomra 2 semmitmondo csapat

Én szeretem a kis csapatokat, amikor mutatnak valamit és tovább mennek. De pl. a 2004-es EB-n elegem lett a Görögökből, nem játszottak szinte semmit.

Holnap Török-Német, a Törököknek fél csapatuk le van sérülve, vagy el van tiltva, még az is lehet, hogy a tartalék kapus is mezőnyjátékos lesz :) Azért mindenesetre GO TURKEY!!

d0005BC4B9214a66e8c8f.jpg

engem csak ez zavart nagyon hogy el-el ment a közvetí­tés... :sad: remélem ez nem fog többet előfordulni! :S

Király örülök a németeknek :D

Megvan a döntő párosí­tása:
Németország-Spanyolország

Üdv mindenkinek!

Az oroszoknak meg van a mumusuk... mint nekünk Izland... vagy Málta! :)

Jó lesz a döntő! Viva Espana!

Én nemtudom melyik csapatnak szurkoljak mert mindketöt szeretem de mivel Madrid druker vagyok talán inkáb Spanyol :D

d0005BE0638cc1a1b9ac4.jpg

Vissza
Top Alul