Biztonsági őv és más autósbiztonsági tippek

Biztonsági öv és más autósbiztonsági tippek

az én apám is mutatja és mondja is mindig.

Mikor én kocsimba ül Biggie fia néha mondja hogy kössem be magam mert megbüntetnek a rendörök

Igaza van, bár nem a büntetés a mérvadó, hanem ha van véletlenül egy baleset.

én erröl a baleset támárol már elmondtam a véleményem Ja biggie hazaértem ugyhogy csörögj ha mehetünk

Nem tom a Tiposok beszokták e kötni?????

anyám vitt vhova és hát rámszolt hogy jo lenne bekötni

jól is tette... szokjad csak hogy parancsolgatnak neked

de én nem szeretem ha parancsolgatnak. élet művész leszek

Nekem megmentette az életem ezért bekötöm.

megállitottak és észresem vette a rendör hehe

mákod volt. monnyuk csak egyszer vegye észre. és akko szopi

én még nem kocsikázok , de használnám

megálitott a randör atádon és észresem vette hogy nem vagyok bekötve mondjuk megnézte az igazolványom és már elis engedett

mekora maker vagy te. már másoggyára. vagy csak átcsuszott egy széchenyi ?

Biztonságiöv ???

Nivába sem kapcsoltam be pedig Biggie vezetett :D

Biztonságiöv ???

Még nem járok kocsival, de sztem használnék, ha nem akarok megdögleni, érdemes lenne.

Biztonságiöv ???

Ja van benne igazság de nem feltétlen igaz az hogy az öv az megis ment lehet hogy pont hátrány :DDe mondjuk én nemis ezért nem kötöm be hanem azért mert zavar meg azért mert kötelezö ha nem lenne kötelezö még lehet beis kötném :D

Biztonságiöv ???

Nem értem Dada miért hoztad létre ezt a topikot ha te sem kötöd be?Azért kötelező mert a bí­rka magyarok 98%-a nem kötné be ha nem lenne kötelező.Érdekes a németek meg az osztrákok be tudják kötni,azok felfogják,hogy ez a saját érdekük.Én mindig bekötöm,régebben zavart de már megszoktam.Indí­tás után az az első,hogy bekötöm.
Nézd meg a "bunkónak " titulált mercisek be tudják kötni.A kép tavaly készült Várgesztesen.A villák közötti úton mentek egy kört lépésben a közútra ki sem mentek és mégis mindenki bekötötte magát!!!Ez egy jó példa.
DSC00228_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Biztonságiöv ???

Azért hoztam létre hogy mindenki mondja el a véleményét :Dmeg irtad a lényeget a SAJí­í‚T ÉRDEKÜK ha a saját érdekem akkor had döntsem el én :DÉS ki mondta hogy bunkó mercisek :sad: Ja és énis azt mondom köse be mindenki :D

Biztonságiöv ???

A köznyelvben él ez a "bunkó mercisek",de mondják a bmw-sekre is. :DPont azért kell eldönteni helyetted mert te is magyar vagy és nem kötnéd be.Akinek volt már balesete az tudja mekkorát fog!Nekem is be volt kötve amikor összetörték a suzukimat,semmi bajom nem lett.MINDENKI KőSSE BE AZ őVET!!!
:D

Biztonságiöv ???

Nem is értem miért nem kötik be...pedig életeket menthet...talán nagyfiúknak akarnak látszódni? Akkor inkább menjenek 255 km/h-val az M7-esen vagy a 44-esen!:pinch: Komolyra fordí­tva a szót, ajánlott bekötni tényleg, nem hülyeségből fújja ezt már mindenki!:naughty:

Biztonságiöv ???

Énis mondom kösse be mindenki csak ne legyen ez kötelezö mindenki döntse el maga.Ez olyan mind amit be akartak vezetni TV adót kinek mennyi tv je van adózon utánna uramisten kinek mi köze van hozzá :DMég jó hogy nem vezeték be :Dmagánszemélyeknek :D

Biztonságiöv ???

n jol kiszedtema mert nem tudtam volna kivenni a szönyegkárpitot :Dde már viszais van rakva :D

Biztonságiöv ???

bekötöm, szerintem ez egyértelmű :D

Biztonságiöv? Igen! Igen! igen! Frontálisan ütköztünk. A tűzoltók vágták szét a kocsit, hogy ki tudjunk szabadulni. Csak 3 bordám törött, mert be voltam kötve. Borzasztó volt, de örülök, hogy ennyivel megúsztam. Ja! a poén: a szomszédunk volt a hibás, vele karamboloztunk. Neki semmi baja sem lett, mertneki még légzsák is volt a kocsijában! Egy ilyen eset után az ember másképp látja az életet, de addí­g.... Senkinek sem kí­vánom!

haver vitt vohva kocsival. és ahogy vezet. pff. csikorogtak a kerekek :Dna akkor bekötöttem az övet. pedig megnizom benne. :)

Mióta megmentette az életem egyszer, azóta mindig bekapcsolom. És a mellettem ülőt is bekötöm azóta, ha akarja ha nem. Gyalog is mehet:D

Be szoktam kötni magam, és nem azért mert nem bí­zom abban aki vezet, vagy hasonló kifogások. Egyszerűen mert van egy lehetőség, amivel az életbenmaradásomat segí­thetem egy váratlan baleset esetén. Ami tőlem telik, azt meg is teszem. A másik része a dolognak, hogy büntetnek is ha nincs bekötve..
Nem hiszem, hogy olyan nagy kunszt bekapcsolni az övet, hisz értünk van!

Én mindig beövezem magam, akkor meg pláne ha Dada ül a volánnál.:)

Na neeeee nem is mindig csak mikor eszedbe jut.

Vissza
Top Alul