Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
 De mondjuk én nemis ezért nem kötöm be hanem azért mert zavar meg azért mert kötelezö ha nem lenne kötelezö még lehet beis kötném
De mondjuk én nemis ezért nem kötöm be hanem azért mert zavar meg azért mert kötelezö ha nem lenne kötelezö még lehet beis kötném 

meg irtad a lényeget a SAJíí‚ÂT ÉRDEKÜK ha a saját érdekem akkor had döntsem el én
meg irtad a lényeget a SAJíí‚ÂT ÉRDEKÜK ha a saját érdekem akkor had döntsem el én  ÉS ki mondta hogy bunkó mercisek :sad: Ja és énis azt mondom köse be mindenki
ÉS ki mondta hogy bunkó mercisek :sad: Ja és énis azt mondom köse be mindenki 
 Pont azért kell eldönteni helyetted mert te is magyar vagy és nem kötnéd be.Akinek volt már balesete az tudja mekkorát fog!Nekem is be volt kötve amikor összetörték a suzukimat,semmi bajom nem lett.MINDENKI KőSSE BE AZ őVET!!!
Pont azért kell eldönteni helyetted mert te is magyar vagy és nem kötnéd be.Akinek volt már balesete az tudja mekkorát fog!Nekem is be volt kötve amikor összetörték a suzukimat,semmi bajom nem lett.MINDENKI KőSSE BE AZ őVET!!!
 inch: Komolyra fordítva a szót, ajánlott bekötni tényleg, nem hülyeségből fújja ezt már mindenki!:naughty:
inch: Komolyra fordítva a szót, ajánlott bekötni tényleg, nem hülyeségből fújja ezt már mindenki!:naughty: Még jó hogy nem vezeték be
Még jó hogy nem vezeték be  magánszemélyeknek
magánszemélyeknek