Zozi lehet még egy kérésem ha tuod megcsinálod ha nem azsem baj azt szeretném hogy kérni hogy ugyanezt amit csináltál avatart ugyanigy megint megycsinálni csak most akkora méretben mint amit elöször beraktam képet mert telefonomba lenne hátérkép. Mit csináltál az avatarnak tökéletes de nem tudom ugy nagyitani hogy ne romoljon a minösége sajnos ezért kellene nagyobban :Dha megoldhato

háttér fehér? :Dvagy valami pofás? :D

Dada_1.jpg
Dada_4.jpg

Dada_2.jpg
Dada_3.jpg

Nagyon Köszi gyors voltál :D

Aha megint ujitottál avatart :DZozi :Dvigyázz mert megint meggyanusitanak hogy loptad :Dde egyébként nem rosz söt ha ma ilyen autót akarsz nem kell rá várni 2 évet :D

az 100 hogy nem saját gyártmány... :Damúgy meg nem 1200es hanem 1500-sünk van.... :Dúgyhogy még várnom sem kell rá... :D

nagyon jo az avatarod. de miért cserélted le a másikat? az is nagyon bejött. ez meg ha kék lenne a teteje ugy nézne ki mint haverom kocsija :)

vaz2103_1.jpg

A tipikus Lada narancssárgában! :D(1978-as) :D

anyumnak is volt és szerettem :) a váltonál volt egy tömör naryansárgás átlátszo gömb és abban volt egy kis lada :) viccesen nézett ki

az a mienkben nincs már benne... :Degy fa markolat van helyette... :D

Szeva megint én :DAz lenne a kérésem ,hogy ennek a Ferrari emblémának a hátterét olyanra kéne csinálni mint a forum hátere mert kicsit fehér :D

image.php

Meg még ha lehetséges egy babérkoszorut beépithetnél valahogy köré vagy nemtudom :Delöre is kösz

oksa kösz aztán ha belegondolok nemis muszálj annyira aza babérkosz met igazábol arra gondoltam hogy legyen kiemelve mintha az embléma lenne a középontba kiemelve mintha ...szal érted :Dde ha babér lesz azis jó azt csináld majd ami könyeb :D

Zozi egy isten vagy thx nagyon tetszik :D

Köszi mégegyszer éphogy kifért :Dde megilleti ugyhogy ki kel í­rni :D

Hello mondjatok nekem olyan oldalt ahol Yahoo Mesengeres avatarokat lehet leszedni...Koszi

Hájj.

Ezen a képen a South Side Ballers, maradjon meg ha lehet.Köszönöm.
vasouthsideballersgj91gz5.jpg

majd megcsinálom... :Dcsak előbb haza kell jutnom... :D

ehh... :Djó hogy szólsz... :D

van 2 kép... 2 különböző avatar kell vagy csináljak 1et a 2ből ?? vagy hogy gondoltad?

Lenne egy kérdésem: mi az oka annak, hogy egy 125x137-es, 15.1kb méretű képet nem tudok avatarnak berakni? Eddig mindig ugyanaz volt a válasz: a fájlt nem tudjuk mozgatni/másolni. Van valakinek ötlete?

Mint látható megoldódott.

zozi kellene az aláí­rás amit legutobb ccsdináltál mert ugye elveszett az éterben :D

Köszönöm jó újra látni az aláí­rásom :D

Biggie a tied is készülőben van!

Sziasztok!
Segí­tsen valaki,hogy tudok avatar képet csinálni?
Köszi előre is.
Andi

Vissza
Top Alul