helló sziasztok..ha nem lenne nagy gond..tudnátok nekem is vmilyen ász avatárt csinálni ebből a képből??

köszi szépen..!!!

matekonvict.jpg

Ha valamin változtassak akkor PMben szólj!

zozi király vagy,ez nagyon jóóóóó lett!!!!!!!!Ezer hálám,nagyon jó avatar,a világon nincs jobb

ooWMoo.png

Hová tűnt el, Hát nem ez a mozgó?

És neked ott van valami, mert nekem nem mozog semmi és egy nagy fehérség van...vagy,m ert Operát használok??? :sad:

Elnézést, tiltottam a reklámokat a lap alján és ez is lement, de már jó...Bocsika!!!

én is tökéletesne látom a gif avatarod. mozog is méret is ok. nem tom mi lehet a baj nálad

köszönöm szépen az avatárt...nagyon állat lett kössz még1x

majd én is összeütok 1et.... mert amit csináltam az nem volt az igazi...

de azért tess:

ooWMoo.png

magamnak egy új:

(nekem hiányzott ez a kék a kép alól, muszáj volt megcsinálni... ha valaki igényli megcsinálom bárkinek? szabvány méretben! )

annyi hogy alátettem ezt a kék hátteret... mert ez lekerült az Invision skinről... igaz te nem ezt használod í­gy neked tök mindegy... de nekem hiányzott a kép alól...

mózgó avatárt kéne szerkeszteni a nevemmel &
és egy aláirást a nevemmel az is mozgó lehet extrémen

20080130065006avatar_4424.gif

nahh most feladtad a leckét! de azért is megcsinálom!

köszi zizi köszönöm szépen aláirást is tudsz csinálni ha megkérlek

ha nem mondod meg hogy milyen legyen akkor nagyon nehéz lesz... mert ha kapsz egy olyan képet amin az olvasható hogy: Aláí­rás!

gondolom nem örülnél neki!

rocco néven mozgó név
cooltext48327953_www.kepfeltoltes.hu_.gif
csak ennél izgalmasabb pirosan és a pont nem kell hozzá ha lehet

Na, itt az idő, én is kérek avatart! Hiába próbálkoztam magamtól nem jött össze, ezért kérek segí­tséget..Remélem tudtok segí­teni!

Itt a kép:
Grim_Reaper_by_Isyss.jpg

Na, és erre kellene a nevemet vhogy ráslusszantani, vmi jó kis betűstí­lussal..egy kis vér nem árthat
Előre is nagyon szépen köszönöm

holnap összeütök valami pofásat belőle...

Mondd meg őszintén mik ezek a halálfejek, sátánista képek? Ezeket szereted?

Dehogy vagyok sátánista! Számomra ezek misztikusak, és semmi szekta, meg vallás nem áll a háta mögött! Különben is a koponyákat mások is szokták használni pl. autók dí­szí­tésére stb. És az autó tulajdonosai nem sátánisták..Meg egyébként is, kis taknyos vagyok, nem tudom felmérni ezeknek a dolgoknak a súlyát..

mindenesetre kicsit fura...

Tudom megértem, de ezek ezeknél a képeknél a háttérbe nem áll semmi, csak pusztán most ezeket majmolom, ennyi.

majd kinövöd (mongya ezt egy 15 éves) lehet megprobálok én is vmit

hy! probáltam csinálni avatart de nem nagyon jött össze. ezért ha nem gond én is kérnék egyet. semmi elképzelésem nincs hogy milyen legyen. esetleg olyan amin egy bmx(-es) van vagy foxosat. szoval vmilyen bicos. vagy bármi amit kitudnátok találni nekem. bocsi ha keveset irtam róla de télleg nem tom milyen kéne. előre is köszi

nahh holnap (azaz ma) alkotok mostmár én is valamit!

Vissza
Top Alul