Dada itt a kép amit PMben kértél:
dada3.png

jó lett. de talán meg nézném egy kerettel

hivatalosan ven neki csak beleolvaszottam a képpbe!

Egy kis kerettel:
dada4.png

ahha megláttam az elsőben is nekem kicsit jobba tetszik a 2. de ezt majd dada eldönteni hogy neki meik lesz a jobb

Csá kösz Zozi nem voltam benne biztos hogy elment a privát ezért kértem msn en is.Mindkettö tetszik de az az igazság hogy nekem ugy kéne ahogy van a kép simán kerettel meg Ugyanazzal a Dada felirattal ami elöbb volt a Ferraris avataron Sorry ezt nem mondtam az elöbb

Köszönöm Zozi erre gondoltam

Csá.
Ezt az aláirást kérném, olyan és akkora betükkel mint a nevem az avatarban:
Hi Power Soldiers
Valami jó szinben, rád bizom.

Nem a legjobb... de í­gy hajnali 3 kor csak ennyi jött ki...
Biggie_alairas.jpg

Hali!!

A bátyámnak kéne egy logo. Az elképzelés: Mivel egy renault-os oldalra kell, legyen benne egy renault jel(logó) és utána a nickneve: Zotyesz84. De ha tennétek bele olyat hogy például a jel után beszalad a Renault felí­rat, majd mikor eltünik akkor a nicknév látszodjon. De rátokbí­zom. Méretek 120*20 és max 8 bytes. Előre is köszönöm.

Nincs Zotyesz84 nevű HHW felhasználó! Az avatart nem áll módunkban legyártani!
(120*20 méretből í­télve meg nem is erre a fórumra kell?)

Szeva Zozi!

És ha regisztrálna(nem csak ebből a kérésböl hanem letöltés) akkor esetleg megcsinálnátok e ezt neki tényleg fontos lenne és mivel ti vagytok a legjobbak ezért kérlek titeket csak most az 1*!. igazábol ez nem is avatar lenne hanem egy sima LOGő ami sg forumra kellene.
Légyszives csináljátok meg...plz

a méretből egyértelműen lehetett tudni hogy sg.hu-ra kell! (sg.hu-n nagyon ügyes logósok vannak szép dolgokat csinálnak!)

Nem készí­tünk többet másnak, csak HHW-snak saját beregisztrált nevére! í­??gyhogy regisztráljon be! 10 hozzászólás után kérje a "Logó"-t, és akkor minden bizonnyal meg is fogjuk neki csinálni! Szerintem nem kérünk sokat?

itt csinálhatsz magadnak avatart

(BaLiG @ 2008.01.18. 15:37)
itt csinálhatsz magadnak avatart ??í‚ 

Ez hatalmas!!!!!! Kár, h nincs torzója, meg végtagjai...

farnsworth.jpg

Sziasztok!

Esetleg kérhetek én is? Erre gondoltam. Lehetőleg úgy,hogy még kivehető legyen, hogy mit csinál Zoidberg a Proffal:D

ELőre is kösz.

retek123.png

Köszi szépen mindkettőtöktől, az Orpheus félét berakom képnek, a másik meg marad avatar mert sajnos nem tudok választani közülük:D

Én is szeretnék kérni magamnak egyet,ha lehetséges Előre is köszönöm

Elképzelés, kép? Vagy teljesen ránkbí­zod?

O_o,elnézést,képem sajna nincs,de valami Raper-eset,ha tudnátok csinálni,azt Nagyon Megköszönném Előre is thx

kicsit pontosí­thatnál...

Vissza
Top Alul