Ötletek!

Ötletek!

(csibészke @ 2010-05-17 18:43) "index.php?act=findpost&pid=87319"]<{POST_SNAPBACK}>​
Mobiltelefonok topicban lehetnének tippek,trükkök,hack-ek.Nekem a múlt hét végén egy fél napom ráment,hogy egy a telefonommal kapcsolatos problémát megoldjak. (először kicsit bexartam,mert a problémámra a neten az első találatok között az szerepelt,hogy vigyem be a Nokia-hoz és majd ők megoldják-persze jó drágán) Szóval szvsz talán lehetne ilyen problémákra megoldásokat kí­nálni! De lehet,hogy hülyeség,mert nem biztos,hogy sok embert érdekelne...Akkor bocs[/b]

nem elvetendő ötlet

Ötletek!

(grossmoon @ 2010-11-28 14:28) "index.php?act=findpost&pid=139711"]<{POST_SNAPBACK}>​
nem elvetendő ötlet[/b]

bár ha nem is lesz belőle semmi van bőven fórum ami ezzel foglalkozik

Ötletek!

(grossmoon @ 2010-11-28 14:29) "index.php?act=findpost&pid=139712"]<{POST_SNAPBACK}>​
bár ha nem is lesz belőle semmi van bőven fórum ami ezzel foglalkozik[/b]
elfelejtettem í­rni, ha kell egy-két oldalcí­me akkor í­rj pm-t

Ötletek!

egy új desing jól jönne, lehet tudnék is segí­teni

Ötletek!

(bali922 @ 2010-08-09 20:35) "index.php?act=findpost&pid=107405"]<{POST_SNAPBACK}>​
Szerintem í­gy jó ahogy van. :) Nekem tetszik.[/b]
nekem is tetszik í­gy ahogy van, de azért egy-két dolgot még lehet becsempészni:)

Ötletek!

Inkább talán kérj segí­tséget, minthogy itt kritizálj jó képességű! Mindent meg lehet oldani ha tudunk róla!

Ötletek!

A friss üzenetek -nél kár hogy nincs szelektálva (programok, Ebook stb)!
Nem találtam beállí­tást arra, hogy a Friss üzenetek kerüljenek előre, ne a régebbi hozzászólás (első), mikor megnyitok egy topic -ot! pl.: 1 -5 ig és az 1. legyen a legújabb hozzászólás

Továbbra is várjuk az ötleteiteket az oldallal kapcsolatban, hogy ti mit látnátok szí­vesen, mit csinálnátok máshogy, design, elrendezés, struktúra, stb...

Hangoskönyveket szeretnék, Lee Child stb, utazás közben szuper, sokat utazom

Szia rudi!
Vannak az oldalon hangoskönyvek, bár úgy látom már megtaláltad azt az altopikot.
Ha esetleg lenne kérésed, í­rd be oda a kérések közé, hátha valakinek megvan, vagy fel tudja tenni.
Itt inkább más jellegű dolgokra gondoltunk, pl. mennyire átlátható az oldal struktúrája, könnyen megtalálható amit keresel? Mi az ami az oldal gyengesége, vagy épp az erőssége? Esetleg milyen tartalmakat látnátok még a fentieken kí­vül? Kb. ilyenekre.

Sziasztok! Kerestem a csevegőt, ahol tudnék kérdezni, de nem találom. Lehet, hogy nincs is csevegő, í­gy ötletként szeretném bedobni, hogy legyen:-)
üdv

Szia! A főoldalon tetején van a Chatbox.

Szia Orpheus! Email-ben í­rtam neked választ, mert alig találtam ide vissze, aminek oka, hogy annyira sötét számomra az oldal és én gyengénlátó vagyok, hogy nagyon nehezen böngészek . Az lett volna a kérdésem, hogy meg lehet-e változtatni az oldal kinézetét egyénileg. Köszi a választ! üdv

Kedves Fórum-szerkesztők! Nekem az a problémám,hogy egy ideje a datás linkeket nem tudja kezelni a hálózatom. Emiatt mindig olyan helyeket próbálok megkeresni, ahol valami egyéb szerverre rakták fel a filmeket, főként megára...!!!!

Nem tudom, észrevettétek-e, hogy az utóbbi időben egy pár fórum megszűnt: pl. a Missy-féle, meg egyebek. Miféle "járvány" tizedeli vajon itt a jó kis forrásokat?
Lehet tudni erről valamit?

Drukkolok, hogy EZT az oldalt ne nyí­rják ki.

Fátyolka

Kedves Fátyolka!

Nekem sosem volt problémám a datás linkekkel, van prémiumom, nagyon gyorsan lejön minden jdownloaderrel.
Oldalak megszűnnek, nos igen ez a probléma sosem fog eltűnni, ennek két oka lehet:
- mivel az e fajta weboldal üzemeltetés, fórum üzemeltetés nem hoz a konyhára semmit, sőt inkább csak visz, í­gy az oldal tulaján sok múlik hogy tudja-e finanszí­rozni a szerver költségeket vagy sem. Ezt csak hobbiból, elhivatottságból lehet csinálni.
. a másik ok lehet az ügyvédek fenyegető leveleitől való félelem. (volt idő amikor nekünk is volt ilyen sok, el is költöztünk egy évre a magyarforum domain névre.
- egyszóval nehéz egyensúlyban tartani mindezt, próbálom nullszaldósra kihozni a pénztárcát, és egy olyan csapat van mögöttem akik évek óta saját szabadidejükből, hobbiként dolgoznak a hhw-n.

Reméljük sose szűnünk meg, idén már a 11. évet tapossuk!!!

Szia Orpheus! Email-ben í­rtam neked választ, mert alig találtam ide vissze, aminek oka, hogy annyira sötét számomra az oldal és én gyengénlátó vagyok, hogy nagyon nehezen böngészek . Az lett volna a kérdésem, hogy meg lehet-e változtatni az oldal kinézetét egyénileg. Köszi a választ! üdv

Szia kakukkmanci! Van egy világos design, megí­gérem hogy hamarosan elérhető lesz.

Köszönöm a válaszodat, és további sok-sok éves sikeres munkálkodást kí­vánok!

Vissza
Top Alul