Ötletek!

Ötletek!

ok várjuk az eredmányt én meg vasárnap csináltatom ismerössel a matricát :DDada mindenképpen lessz de lehet hogy hhw is :D

Ötletek!

Azt akarok kérdeni, hogy az aláí­rás méretében nincsenek korlátozások, mert néha nekem egy kicsit belassí­tja az oldalt, ha olyan dolgokat kell betöltenie, amikor a HSZ 1-2sor az aláí­rás meg egy fél oldal...

Ötletek!

törölve! xxx

Ötletek!

ötletek!

Szerintem a letöltéseknél levő Scriptek résztől külön lehetne választani a windows-os cuccokat mert annak pont semmi köze nincs hozzá...

Ötletek!

ötletek!

Azaz hogy:

-Kérések
-PHP szkriptek

maradjanak a többi meg menyjen másik témába?

Ötletek!

ötletek!

Originally posted by Zozi;28065
Azaz hogy:

-Kérések
-PHP szkriptek

maradjanak a többi meg menyjen másik témába?

A Scriptek témában szerintem csak a webprogramozásos cuccok legyenek, szóval ami kül helyre mehetne pl egy Windows cicoma témába : Windows Témák, Háttérképek, Képernyőkí­mélők, Ikonok, Fontok

Ötletek!

ötletek!

van benne valami! :D

az biztos hogy a
Scriptek cí­m eléggé becsapós... :D

Ötletek!

ötletek!

Scriptek, Fonts, Templates, Háttérképek, Ikonok név diukálna neki... :Dha a tartalmát nézzük...

Ötletek!

Épp ezért mondtam hogy változtatni lehetne valamit :D

Ötletek!

már meg is történt... :)

Ötletek!

Esetleg valami szlogent kitalálhattok ha van kedvetek! :D

Ötletek!

Szlogen?? hmm erre nincs ötletem, de hogy mi ne legyen arra van XD Az impulsive új szlogenje NE :D
"anyád is ide jár"
Mert ez valami röhelyesen sz*r :D

Szerintem valami 3 szavas H.H.W kezdőbetűs kéne :)

Jahh és nem tudom hogy a PM-ek száma mennyire terheli a fórumot/szervert de szerintem meg lehetne növelni a levelek számát 20-ról 30-40 re :)

Ötletek!

most a PM rendszer kis átalakí­táson esett át... igaz csak látványilag... most már nem csak villogó piros szöveg jelzi hogy olvasatlan üzeneted van vagy teli van a fiók... hanem az alatta lévő zöld kép/csí­k átvált pirosra!

Kérdésedre a válasz.... 20 lehet hogy kevés lehet hogy sok ez attól is függ hogy mennyit PM-zel... de ha jól sejtem akkor minél magasabb csoportba tartozol annál több lesz a hely a "postafiókodban" is...

Ötletek!

Továbbra is várunk épí­tő jellegű kritikákat, de inkább az ötleteitekre vagyunk kí­váncsiak...

Ötletek!

ötletek!

Apróbb fejlesztést csináltam, amit már a régi skinen elérhető volt:
Megnyitsz egy témát, azon belül ha egyből akarsz új topikot nyitni akkor nem kell visszalépegetni a gyökérbe hanem a válasz gomb melett ott van az új téma nyitás. Ez annak jó aki sokat linkel.

Ötletek!

Ez a piros csí­k jó :) Bár nekem megjelenik mellette egy pici kis zöld kocka is a bal szélénél:
20080819131602kep.JPG

í­í‚gy picit érdekes :)

Ötletek!

ötletek!

az már kijaví­tva! :Dez full saját azaz HHW fejlesztés volt.... :)

Zöld - Nincs olvasatlan üzenet
welcome_z.jpg

Narancssárga - Olvasatlan üzenet
welcome_n.jpg

Piros - Betelt illetve hamarosan be fog telni
welcome_p.jpg

<div align='left'>(Ha bármilyen hibát láttok akkor jelezzétek!)
[/CENTER]

Ötletek!

Sajnos nekem Operába még mindig ott van... Nah de nem baj :)

Ötletek!

Operaaaa??? :DTessék szépen FF-et használni.... ! :D

Ötletek!

ötletek!

Bocs, de az Operámat nem cserélem le semmire. A legújabb tesztek szerint még az veszett rókátgok hármasánál is gyorsabb
<
És a biztonságra se volt még soha panasz sehonnan
<
:) Legalábbis annyi nem mint a rókánál
<

És ez még skinezhető is. És különböző mod-ok nélkül is többet tud mint a róka... Pl. reklám letiltás :D, egyedi letöltés vezérlő beépí­tett bittorrent kliens, és a beépí­tett levelező is hasznos. Ezek mellett nem zabálja a gép erőforrását sem
<
:)

Az Avantot kipróbálom :) Szeretem azokat a progikat ami nem lett divat... :)

Ötletek!

én is operázok :) és semmi bajon nincs vele. ill de. vipmailnél mindig be kell irnom a felhasználot meg passt :)

Ötletek!

ötletek!

Originally posted by BaLiG;28241
én is operázok :) és semmi bajon nincs vele. ill de. vipmailnél mindig be kell irnom a felhasználot meg passt :)

Én inkább mindenhol beí­rom, nem szeretem a beépí­tett Mágust használni :)

Ötletek!

ötletek!

Én is Operát használok! A legjobban kezelhető és használható böngésző számomra, ezek mellett fényévekkel jobb mint az IE, beépülők nélkül is jobban használható mint az FF és minden benne van alapból amire szükségem van. Én egyébként Operausb-t használok. Hatalmas elönye hogy a windows újra telepí­tése után azonnal használható, megmaradnak a könyvjelzők, beállí­tások és jelszavak az oldalakra való belépéshez és tapasztalatom szerint még gyorsabb az Opera installos verziójához képest is. Használtam FF portable-t is de az sem az igazi! Én személy szerint mindenkinek csak ajánlani tudom. Az ismerettségi körömben én ezt ajánlom mindenkinek és aki ki próbálta meg is maradt nála!

Ötletek!

ötletek!

Igaz, hogy az FF-hez sok kiegészí­tő kell, de nekem a download statusbar, a helyesí­rás-ellenőrző, a betöltésmérő és a Gmail kliensekkel tökéletesen megy, nagyon elégedett vagyok vele és volt Operám is, de sok oldal nem ment rendesen és mikor rendelni akartam valamit és nem jött be az adatlap, csak IE-vel, akkor töröltem és azóta csak FF!

Ötletek!

Lehet baromság amit í­rok lehetne létrehozni egy olyan hirszalag jellegü kis üzenetküldöt vagy hirközlöt amin mehetének a hirek persze az oldalal kapcsolatots dolgok meg megadni egy számot amin tudnál küldeni üzeneteket és ott jelene meg.A chatbox fölé :DHirszalag vagy mi :D

Ötletek!

hí­rszalag... hmm... sajna olyan sok hí­rünk nincs... de mondjuk...olyasmi valóban lehetne hogy nyomsz egy SMS-t és az megjelenik az oldalon... :) ez még össze is jöhet...

Ötletek!

azt meg lehetne csinálni hogy a föoldalon amikor egy nagy topicnál kijelzi egy gomb hogy van uj sz. hogy arra rányomok akor azonnal változzon meg a szine. mert csak frissités után csinálja

Ötletek!

ötletek!

hát ezek szerint nem vetted még észre... :Dnem mondom meg hogy mit is csinálj... rájössz te magad is! csak tartsd rajta az egérmutatót az ilyen képen:
forum_new.gif

(2x kell kattintani rá... :Dez sacc/kb azóta van í­gy amióta ez a motor van! )

Ötletek!

ötletek!

Originally posted by Dada;29193
Lehet baromság amit í­rok lehetne létrehozni egy olyan hirszalag jellegü kis üzenetküldöt vagy hirközlöt amin mehetének a hirek persze az oldalal kapcsolatots dolgok meg megadni egy számot amin tudnál küldeni üzeneteket és ott jelene meg.A chatbox fölé :DHirszalag vagy mi :D

őrömmel látom az eredményt

Ötletek!

nekem is tetszik, szerintem jó ötlet volt nagyon...nem akarok nyalni, de sok magyar warezen fent vagyok, de designére, stí­lusra, ez a lap mindent ver...csak í­gy tovább skacok!

Vissza
Top Alul