Érdemes érintőkijelzős mobilt venni?

• Témaindító Témaindító Collins
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
érdemes érintőkijelzős mobilt venni?

Szerintem nem jó az érintő képernyős, télen ha hideg a kezem nem reagál semmire.

nekem nokia5230 van 3 hónapja eddig semmi probléma vele. kopp kopp.

(Collins @ 2010-07-07 14:51) "index.php?act=findpost&pid=99296"]<{POST_SNAPBACK}>​
Sziasztok!

Most rendeltem egy Lg Gt540 Optimus-t, de nem igazán tudom hogy milyen az érintőképernyő.
Hamar tönkremegy?
Érzékeny a karcolásokra?
Tapasztalatokat kérnék, márkától függetlenül.

Köszi!

Üdv: Collins[/b]

nagyon jók csak kicsit nehéz vezetés közbe vele sms-t í­rni :-)
amugy nagyon jók

Szerintem meg nemszabad olyan drág készüléket venni, mert még eddig minden okosnak nevezett telefonom kb 2-3 éven belül kifeküdt.
A legutóbbi pl. a kijelző meghajtó hibálya miatt, mondanom sem kell, hogy a szerví­zbe egyből az új készülékeket kezdték mutogatni.

Szerintem igen. Nekem is az van :)

Nokia 5230 olcsó egszerű és könnyen kezelhető telefonálásra kiváló!

kezdoknek:samsung f480 nagyon bejon

bár 1 védőfóliát érdemes rá veni

Megéri! nekem is az van és nagyon cool

Szerintem az érintőképernyőssel az a baj hogy ha pl piszkolódik a kijelző vagy izaad az ujjad mikor nyomogatod akkor megbolondul. Telefonom még nem volt ilyen, nem is szeretnék jól megvagyok a régebbiekkel, viszont már dolgoztam érintőképernyős géppel és volt hogy nem akart működni az előbb emlí­tett dolgok miatt.

Ha megerőszakolják ez is tönkre megy, mint bármi más.. A karcolások ellen lehet kapni fóliát 400 és 2000 ft között. Sógoromnak Samsung Omnia II-je van, ilyen fóliás, KőRZ??킐VEL CSIKARGATTA A KIJELZ??킐T és nem lett baja a telónak! Googl-n keress rá, I-Phone-ra árulják eredetileg. De én nem vennék egyenlőre majd pár év múlva. Addig jól megleszek az N82-mel.

Saját tapasztalat. Samsung 5230 a telom, röviden tömören a müködése egy fos.
í­í‚prilisba vettem, azóta folyamatosan heti rendszerben lefagy , fényképezéskor, zene hallgatáskor, beszélgetés közben,
vagy a legroszabb alaphelyzetben, és észre sem veszem hogy lefagyott, legtöbbször be sem kapcsol ujra.
Most volt szervizben kapott uj aksit szoftvert, és láss csodát 5 egész napig jó volt.
Azóta ujra kezdte a lefagyásokat. Sosem volt ledobva a vásárlás napjátol müanyag tokban van.

Gazdag gyerekeknek,tiniknek való játszani!
:blink:

(Rocky @ 2010-11-09 19:23) "index.php?act=findpost&pid=134712"]<{POST_SNAPBACK}>​
Gazdag gyerekeknek,tiniknek való játszani!
:blink:[/b]

:D

A gond velük hogy nagyon érzékenyek szerintem.

fél éves a nokia TUBE telóm..semmi bajom nincs vele...igaz, meg kell szokni, hogy nem gombokat nyomkod az ember.

Nekem nincs nagyon rá szükségem, jó a hagyományos.

Nekem KP500asom van, a fent emlí­tett problémákból(lefagyás, izzadástól megbolondulás stb) nem tapasztaltam még ilyet. Meg vagyok vele elégedve, remek kis telefon még ha nem is használom ki 100%ban

Én úgy vagyok vele, hogy nekem a telefon arra kell, hogy halljam amit a másik beszél és ő is halljon engem. Innentől kezdve szerintem minden fölösleges dolog rajta pénzkidobás!

Nagyon tudom dicsérni az érintős telókat nekem most nokia 5800 van.

nem szeretem a telefont mert a főnököm szereti

nekem nem. trehány vagok, össze vissza karcolnám meg koszolnám. ugyan ez a szétcsúsztatós.

Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!
Vissza
Top Alul