Zozi munkái

Szí­vesen megnéztem volna, de a fórumon nem látom, a honlap, meg nem üzemel :sad:

a fórumon is azért nem látod ??킐ket mivel az extra-s oldal amin a képek vannak karbantartása alatt vannak... ( az oldalt meg ne nézd mert az égg adt avilágon nincs rajta semmi sem)

ferrari-011.jpg

már nincs kedvem befejezni.. :D(hátsó felni + gumi nincs kész, és szerintem nem is lesz kész... )

azt a durva élet :Dnagyon állat mindent te csináltál rajta ? grat nagyon király lett

mi van ? azt hitem a kerék az fénykép v vmi. nagyon olt. brutál lett.

úgy látom nem érted mit mondok.. :Dvolt egy alap kép... :Dés arra tettem rá a "vektor" dolgokat... :D

Itt volt már atz ideje hogy csináljak valami kis képecskét ez lett bel?le:

kepecske.jpg

Nagyobb méretben

nekem8_3.gif

nah egy banner... ha minden igaz akkor holnaptól láthat lesz egy .... oldalon! :hypocrite:

sajna nem itt lesz nálunk... :sad: de ha valaki megtalálja majd akkor az kap egy fagyit! :)

ez vicces mert a monogramom v mi db. és hát ált balinak hí­vnak :D

kicsit beleszerkesztettem az el?z? hsz-be.... hogy könnyebben lehessen értelmezni!
smirksweat.gif

hhw_net_benner_1.gif

a se share skin is hamarosan elérhet?! :D(1-2 hét)

huh. grat. mind a 2 nagyon durva. az elsönél hogy csináltál 3d-s betüt ? :)

Illustrator-ban van olyan lehet?ség hogy a szöveget 3D-ben el tudod forgatni...

nem szeretek az sg.hu-ra képeket csinálni... de most ezt csináltam oda... az el?z? 2 képem összetéve:

psworks.jpg

ohh nájsz. de még mindig ne mtok ilyet csinálni. leszedte meg minden de ne mjo. irtam help deskbe plz válaszolj rá

Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!
Vissza
Top Alul