Zene ajánlás

na végre valaki, csak ne 50 fillér rajongó legyél.:)

http://www.youtube.com/watch?v=5ZSkjn6J3NI

Hihetetlen jó Pokolgép feldolgozás!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5ZSkjn6J3NI

Megjelent Pastor Troy és Rick Ross Uj albuma, aki szereti a Dirty Southot töltse le.

Énis ittvok még rap hallgatóként:)
Bár most egy kis magyar reggae-t ajánlok mindenkinek:)
Ladánybene 27 - Fürdik a lelkem
Nagyon pí­szes zene...rossz idővolt kint benyomattam ezt a számot és nagyon szépen kividult az idő józanon:)

Ladánybene 27:) Azt a zenét én is kedvelem, érdemes meghallgatni:)
De most hallgatok egy kis igazi amerikai country-t.

Nagyon fincsi zene hétvégén nagyon zúztuk rá.)
Júni 21.én Kbarcikán lesz:P

Amilyen szerencsétlen vagyok tuti dolgozni fogok :S í­í‚gy volt a motoros talin is.

Nemrég jelent meg Szatmári és Jucus legújabb közös daluk- miért őt cí­mmel, ajánlom azoknak akik el szeretnek szakadni a +mai+ house őrülettől és dance-re vágynak :)

Az új RőZSASZIN PITTBULL:Revolució cimü lemezét ajánlom mindenkinek!
Nagyon jól sikerült!!!

Symphonity - Voice From The Silence

Ez most eléggé bejön nekem :)

meg ez is

http://www.youtube.com/watch?v=8ZKtQr-0OK4&feature=related

Ganxsta uj albumát érdemes meghallgatni, egész jó lett, rockos beütéssel, nemely trackben.

halgassatok deep forestet! engem mindig megnyugtat:)

Tankcsapda-Mindne jót
Fankadeli-Egyenesen az éjszakából 2

Girls Generation - Gee gee gee (gyí­, gyí­, gyí­ bébi, bébi)
20090106_snsd_605.jpg

Megérkezett Ice Cube uj albuma. I Am The West-2010
Jó cucc minden West Coast rajongónak ajánlom.

B-Real uj albuma tölthető, a Cypress Hill topicban, jó album.:)

Rap rajongóknak:
Hi Power támogatásával megérkezett a Notorious Gangsters album.
Mr Criminal, Capone E, stb. Igazi Chicano album.

Az ázsiai zenék kedvelőinek ajánlom:
Girls Generation, Jessica H.O., BoA, Se7ven, AKB48, 2NE1, 2PM, Gyaruru, Wonder Girls, Lee Jung Hyun, Girly Berry, After School, Kara, 4minute, Tae Goon, Ajoo, Jolin Tsai, BONNIE PINK, Lee Hyori, Big Bang, DBSK, Chae Yeon, F(x), Girl Next Door, ??í‚°C-ute, HAM, B2Y, Super Junior-M, Super Junior, Shinee, N.S Yoon Ji, JQT, Amuro Namie, G-DRAGON, MBLAQ, B2ST, AJ, Chung Lim, Stephanie Cheng, Milky Way, SS501, U-Kiss, SeeYa, Rainbow, Baek Ji Young, Taec Yeon, Elva Hsiao, Alan Luo, Rain, T-ara, Tiara, Kelly Chen, Koda Kumi, Top Combine, K-OTIC, C.Quint, Jewelry, Brown Eyed Girls, Ivy, SWEET BLACK, MAKI GOTO, Brian, Hwanhee, Park Jin Young, F.Cuz, ZE:A, Child of Empire, Hyun Ah, Poppin Dragon, Candy Mafia, Stephy Tang, Cyndi Wang, Ami Suzuki, May Trang, Rainie Yang, Gillian Chung, MC Jin, Outsider, G.E.M., Lauryn Hill, Whitney Houston, Aaliyah, Lady Gaga, Alisia Keys, Lil Kim, Cristina Aguilera, Fergie, Brandy, MONICA, mini, Daichi Miura, Meisa Kuroki, SHU-I, Gil Hak Mi, Son Dam Bi, HotCha, Secret, Bao Thy, Foxy, Hoang Thuy Linh, Battle, Biyuuden, Sissi Dai, Jun Hye Bin, Brave Brothers, Minwoo, Jang Woo Hyuk, i-13, 3.2.1, MC Mong, Sistar - Push Push, Sistar, E.Via - Shake, E.Via, G-One, Eun Ji Won, Mr. Tyfoon, X-Cross, T-max, Icon ft G-One (Eun Ji Won), CT Girls.

Most is rap albumot javaslok, ha még létezik amcsi rap kedvelő emberke.
Berner nyugati oldali rapper, fehér gyerek, nagyon jók az albumai, igen jó alapokkal rendelkező trackek,
na minőségi cucc, érdemes hallgatni.
A 2 uccsó albumot dobtam be.
Halgassátok.

Bone Thugs tag Bizzy Bone - Best Of Collabo's - 2013 új albuma megjött.

Tales of evening!!
Nemrég jelent meg a Szilánkok c. albuma!
Bár igazából az előző albumuk jobban bejött, de hatalmas lehetőséget látok a zenekarban!
Akinek tetszik a dallamosabb goth metál? /soha nem értettem a műfaji kategóriákhoz/ azoknak szí­vesen ajánlom. Aki esetleg mesei elemekkel tarkí­tott reményteljes pozití­v kicsengésű világban szeretné egy óra erejéig képzelni magát azoknak is. :)
Az oldalon elérhetőek!
Egy kis reklám soha nem árt! :D

Vissza
Top Alul