Weboldal ajánló

:D

Te szétröhögtem az agyam, de van benn 1 csomó vér az biztos.

ja. marha jo. régebben néztem soakt kimaradt és most megint nézegetem.

Happy tree friends az egyik nagy kedvencem, kösz a linket :)

í­í‚ááá ezek nagyon jók, imádnivalóak :D:D

Jah és itt van pár album, de tényleg csak pár. És főleg rock...

alakulgat......reggeljetek....azt hadszoljon...

Filmek kedvelőinek ajánlom ezt az oldalt. Egy Emelt dí­jas sms-ért cserébe több ezer film válik elérhetővé gyors szerverről!

Ez pedig egy új toplista. Weboldal tulajoknak megéri beregelni, mert még új!

Ezt az oldalt azoknakajánlom akik nincsenek tisztában, hogyan kell letölteni a cuccot a Megaup-rol, Rapidrol, stb. szinte az összes megvan.Képekkel illusztrálva.

A newdjwarez az meghivásos, simán nem is lehet bereggelni.

sok szép és jo font

haverom blogja. Fő témák f1, informatika, zene.... Nemrég indult.
Lessétek meg.

A rengeteg program aktiváló kódjait találjátok itt meg
Itt pedig rengeteg crack található
Virusokkal még nem futottam össze ezeken az oldalakon.

Jó keresgélést

Azok a régi szép id?k...

Szerencsi csoki, Leó jégkrém, Kukori csokoládé, Tere-fere keksz, Donald rágó, Bedeco kakó, Turbó rágó, Konzum szaloncukor, Szomszédok, Esti Egyenleg, Harmónia-Budapest-Mátra-Fecske-Kossuth-Románc cigaretták, Diana sósborszesz, Vietnámi balzsam, Orion TV, Agfa-Polimer-TDK-Basf kazetta, Universum walkman, Sokol rádió, Commodore 64, Tavasz TV, Mese sajt, í­??titárskrém, Fáklya mozi, Égigérő fű, Süsü a sárkány, Tarzan, Kisvakond, Moha és páfrány, szódás szifon, Bambi üdí­tő, Sidol, Csillag cipőkrém, Pöttyös könyvek, Moncsicsi, Pajtás újság, Mazsola és Tádé, Ikarus, Hungária gumigyár, Kisdobos emléklap, Kiváló dolgozó oklevél, Gőgös Gúnár Gedeon, Ablak Zsiráf, Mokka kávé, Sztár üdí­tő, Iskolatej, Gazdálkodj okosan, Skála kópé, Trabant 601, Dacia TLX, Pille szék, Táncdalfesztivál, Hélia-D, Gabi sampon, AMO szappan, Kölyökidő, Kamaszodó kamaszadó, őtödölő, TV torna, Kudlik Júlia, Cimbora, Van benne valami, Skála Nagyáruház, Gelka szerví­z, Bongó sorsjegy, Enterprise számí­tógép, Centrum í­í‚ruház, Tisza cipő, Pilóta keksz, Vaniliás karika...

Csak azok nézzék meg, akiknek ez mond valamit! Hihetelen, de már "történelem"...

Szeretném bemutatni a saját oldalam.
Nemrég indult, í­gy még nagyon kevesen vagyunk, és szintén kevés az aktí­v tag :sad:
Tárhelyek szerinti csoportosí­tás van. í­í‚gy nem kell neked külön válogatni hogy datás vagy....
Gyere és nézd meg, ha tetszik regelj be, mert gyorsan fejlődik!

Egy karácsonyi " játék". Én ezzel is lepem meg a családot :)

Sziasztok,
saját vicces weblapomat reklámoznám kicsit :D
Nem mondok semmit, inkább nézzétek meg
<
<
<

hello!
ha valami fogyasztóvédelemmel kapcsolatos problémátok lenne,akkor javaslom a panaszfalat.
panaszfal.hu
belefér az épí­tkezéstől a bankvilágig minden kérdés

A hidegre és hóra való tekintettel készí­tettem egy kis szösszenetet Kis hóembertan cí­mmel, ha van kedvetek "hózni" nézzétek meg, hiszen:
Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet...
<
<
<

warez oldal

Igényes kinézet,Online és letölthető cuccok.Minden ingyen

Aki tudja bőví­tse a fórumot!!!!!!!!!

Ingyen ázsiai zene letöltés. Ingyen játékletöltés és szép lányok.

Te sem akarsz kimaradni a legújabb pontgyűjtő őrületből?
Mit is kell tenned?
2010.04.01.-én hivatalosan is az útjára indul a programunk.
Nem kell mást tenned, csak elolvasni a Neked küldött
hirdetéseket. Naponta maximum 5-öt. Ha megteszed, pontokat
í­runk Neked jóvá, amit beválthatsz az ajándékainkra.
Jelentkezz most, mert a 2010. március 31-ig regisztrálók
között kisorsolunk egy hosszú hétvégét 2 fő részére a Kék
Duna Wellness Hotelbe!
Regisztrálj most, nehogy kimaradj az első PONTERek közül!
A következő linken tudsz REGISZTRí­í‚LNI:

Sziasztok!
Én ezzel a játékkal játszok, vtuning.hu lényege tuningolj versenyezz bandázz. Egy internetes böngésző alapú oldal, kis leí­rás:
A VTuning egy ingyenes böngészős játék. Feladatod: vegyél egy autót, tuningold, készí­tsd fel a versenyre és győzd le ellenfeleidet. Csatlakozz egy bandához vagy alapí­ts sajátot bandázz. Légy te a legjobb az egész kontinensen! Játssz Ingyen Most!

Gyertek bátran!

Plan9 - az igazi jó filmek otthona

Értesí­tés:
"Ezennel tudatjuk a gyászolókkal, hogy 2010 március 4.-én, középeurópai idő szerint 21 óra 9 perckor és 0 másodperckor feltámadt a tavaly ősszel elhalálozott plan9 nevű í­zlésficamos filmbarátok számára létrehozott weboldal. Akkori halála bár véglegesnek tűnt, mint nemrég kiderült, csak hosszan elnyúló tetszhalál volt. A sí­ron elhelyezett koszorúkat a tulajdonosok leporolhatják és hazavihetik újrafelhasználásra.
A lábadozó esetleges látogatása a cí­men lehetséges, 0-tól 24-óráig a hét minden napján."

Rendezők, akiknek filmjei megtalálhatók az oldalon: Pedro Almodóvar, Michelangelo Antonioni, Ingmar Bergman, Bernardo Bertolucci, Robert Bresson, Luis Bunuel, George Cukor, Cakó Ferenc, Charles Chaplin, Brian De Palma, Federico Fellini, Milos Forman, Peter Greenaway, Alfred Hitchcock, Jean-Luc Godard, Jancsó Miklós, Jim Jarmusch, Aki Kaurismí­í‚¤ki, Wong Kar-Wai, Elia Kazan, Kim Ki-Duk, Stanley Kramer, Akira Kurosawa, Stanley Kubrick, Emir Kusturica, Sidney Lumet, David Lynch , Ji??í¢??í­ Menzel, Franí­í‚§ois Ozon, Pier Paolo Pasolini, Roman Polanski, Leni Riefenstahl, Szabó István, Kitano Takeshi, Andrej Tarkovszkij, Tarr Béla, Giuseppe Tornatore, Franí­í‚§ois Truffaut, Lars von Trier, Luchino Visconti, William Wyler.

Ezen kí­vül sok-sok más, értékes, érdekes film (rengeteg olyan, amiről azt hitted, már soha nem fogod megtalálni, látni), rövidfilm, animációs film, némafilm lelhető fel náluk.

Ki szeret fizetni a programokért?Ha ti sem, érdemes kihasználni a lehetőséget: a giveaway of the day oldaláról minden nap letölthetünk egy-egy shareware segédprogramot,amit teljessé tehetünk,ha követjük a letöltött zip állományban található utasí­tásokat és aktiváljuk a szoftverünket(minél előbb, nehogy kifussunk az időből!)persze mindezt teljesen ingyen.Olvasd el figyelmesen a readme.txt fájlt, abban általában minden le van í­rva.A weboldal alján a régebbi programokat találjuk,amikért viszont már fizetni kell!

... és ugyanennek az oldalnak a játékos verziója(hétvégenként ingyenesen letölthető pici játékkal):

Magyar Win7/Win8 és egyéb programok professzionális fóruma , frissí­tésekkel, tanácsadással, letölthető sok egyéb hasznos programmal, ingyenes regisztrációval :

A fórum elérése időközben DippyFórumra megváltozott :

Javí­tva 2013.05.16-án
DippyFórum Mods/Rob65

* (ami ez alatt olvasható a többi felesleges szöveg az már nem tőlem származik, de sajnos törölni sem tudom, sorry mindenkitől, remélem nem értelmezitek félre í­gy sem a helyes infókat)

Regisztráljatok!

Sziasztok! Érdemes megnézni!

Aki regisztál a meghí­vómmal annak KőSZőNőM SZÉPEN!!!

Vissza
Top Alul