Vigyázz, kész, szőrf!

Zozi

VIP
Csatlakozás
2007.07.03.
Üzenetek
1,106
Reakció pontszám
4
Pontok
38
Kor
39
Vigyázz, kész, szörf!

Evan (Steve Carrell) frissen megválasztott kongresszusi képvisel?ként feleségével (Lauren Graham) és három fiával elhagyja Buffalót, és egy virginiai városba költözik. Els? hivatali napjára készülve Istenhez imádkozik, hogy változtassa meg a világot. Nem is sejti, hogy az í­??rnak már nagy tervei vannak vele. Amikor a képvisel?ház befolyásos tagja (John Goodman) felkéri egy nagyszabású törvénytervezet támogatására, Evan biztos benne, hogy imája meghallgatásra talált. ? és segí­t? csapata örül a rendkí­vüli lehet?ségnek, jóllehet pontosan tudja, hogy ez a munka távol fogja tartani egyébként is gyakran elhanyagolt családjától. A hatalom azonban elég fontos számára ahhoz, hogy kétségei ellenére is elfogadja az ajánlatot. í­í‚m ezután különös események kezd?dnek a háza táján, és a csak magával foglalkozó képvisel? élete hirtelen a feje tetejére áll. Rejtélyes szállí­tmányok érkeznek ?si eszközökkel és méretes fadarabokkal, majd furcsa madarak jelennek meg. Evan kezdi azt hinni, hogy elment az esze. Ebbéli meggy?z?dését csak er?sí­ti egy magas idegen (Morgan Freeman) látogatása, aki az í­??ristennek mondja magát és utasí­tja, hogy épí­tsen egy bárkát családja és barátai számára a hatalmas özönví­z el?tt. Három fia segí­tségével nekilát, hogy felépí­tse azt a hajót, bár fogalma sincs, mit fog szállí­tani, ha egyszer elkészül. Nem kell sokáig töprengenie, mert nagy megdöbbenésére a legkülönböz?bb alakú és méret? állatok érkeznek, méghozzá párosával, és elfoglalják az otthonát körülvev? erd?t. í­í‚m a változás nem csak ennyiben áll. A mindig ápolt és jólfésült férfi mostanra felismerhetetlen különccé vált hosszú haja, szakálla és köpönyege mögött. Hiába a nyí­rás és borotválás, a szakálla egyre csak n? és n?. Bár Evan kezd mindent elveszí­teni, ami korábban értékes volt számára, folytatja a készül?dést a nagy özönví­zre - akár valóban lerombolja a világot, akár csak az ? képzeletének szüleménye.

Bemutató dátuma: már a mozikban

128653_1.jpg

Forrás: Port.hu

Vigyázz, kész, szörf!

Ez a leí­rás nem az Evan a Mindenható?

Vigyázz, kész, szörf!

Nem a legjobb filmek közé tartozik. Aludtam már a végén.

Itt a film leirása:

A Vigyázz, kész, szörf! animációs akció-ví­gjáték, amely a versenyszörfösök izgalmas világának kulisszái mögé vezeti a nézőket. A film főszereplője egy kamasz rockhopper pingvin, Cody Maverick, a nagyreményű szörföspalánta, aki most vág neki első profi versenyének. Minden lépését követi egy stáb, amely dokumentumfilmet készí­t róla. Cody - a filmesekkel a nyomában - nekivág, hogy a családjától és az otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten elinduljon a Nagy Z Emlékversenyen. Az úton Cody találkozik Pipi Joe-val, a szörfözővel, Reggie Belafontéval, a hí­res szörfmenedzserrel, Mikey Abromowitz tehetségkutatóval és Lani Aliikai ví­zimentővel. Egyikőjük előtt sem marad titokban, hogy Cody szenvedélyes szörfös. A kamasz pingvin úgy gondolja, a győzelem meghozza számára azt a tiszteletet és csodálatot, amire annyira vágyik, de amikor megismerkedik a sokat látott öreg szörfössel, Cody rátalál a saját útjára, és rájön, hogy az igazi nyertes nem feltétlenül az, aki elsőként fut be.

Bemutató dátuma: 2007. augusztus 16.

Forrás: port.hu

Vigyázz, kész, szörf!

Keresztlányom kedvenc meséi közé tartozik

Vigyázz, kész, szörf!

Ps-en játszottam már vele, de még nem láttam. Érdemes megnézni?

Vigyázz, kész, szörf!

X-boxon játszottam a demójával, hát nem nagyon nyűgözött le, 10/3 mert jó szí­vű vagyok XD.

Vissza
Top Alul