Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
bocs off: és mi lenne, ha kiírnánk egy olyan versenyt, hogy ki találja ki, hogy mit ábrázol ez a karácsonyfadísz, mert nekem 25 év alatt nem sikerült rájönnöm, hogy ez milyen állat
Véleményem szerint a takony folyik az orrából ennek az izének és két nyíl is kihangsúlyozza ezen gusztustalan folyamatot...és mivel hideg van télen, már jégcsappá is fagyott az orrnedv!
na szépek vagytok! jól "leszóltátok" az én féltve örzött karácsonyfadíszemet, ezek az üvegdíszek díszek egy idősek velem, és már nem lehet 'taknyos orrú' karácsonyfadíszeket kapni... sajnos
ok bocsi. tudom mekkora értéke lehet nálad ennek. nagyimnak is van jo pár régi disze amit még az orsozok gyártottak csak oylat lehetett kapni akkor. és hát elég érdekesek. de akkor csa kaz volt. és nagyimnak még mindig megvan
Nekünk van télapónk és télanyónk, gombánk, krokodilunk, nyuszink, pólyás babánk,taknyos orrú valamink, meg ugyanilyen gömb rókánk és malacunk. Én imádom, és féltve örzöm őket. Sajnos manapság üvegből csak gömböket lehet kapni, figurákat nem, csak külföldről lehet beszerezni nagyon drága szállítási költséggel. Szóval ha valakinek van olyan régi karácsonyfadísze ami neki már nem kell, és szivesen fogadnám