Vad Motorosok /Biker Boyz/

kiscipo00

VIP
Csatlakozás
2006.09.03.
Üzenetek
482
Reakció pontszám
0
Pontok
16
Kor
38
Webhely
www.kiscipodesign.atw.hu
szí­nes amerikai akciófilm, 110 perc, 2003

rendez?: Reggie Rock Bythewood
forgatókönyví­ró: Reggie Rock Bythewood, Craig Fernandez, Michael Gougis
operat?r: Greg Gardiner
vágó: Caroline Ross, Terilyn A. Shropshire

szerepl?(k):
Laurence Fishburne (Smoke)
Derek Luke (Kid)
Orlando Jones (Soul Train)
Djimon Hounsou (Motherland)
Kid Rock (Dogg)
Lisa Bonet (Queenie)

Laurence Fishburne alakí­tja Smoke-ot, a versenyek veretlen és vitathatatlan bajnokát. Els?ségét és cí­mét vonja most kétségbe Kid, a rendkí­vüli tehetség?, vad csodagyerek ebben az energiától duzzadó történetben, mely napjaink fenegyerekeir?l szól, akik egy olyan versenyen indulnak, ahol csak a leggyorsabb éli túl. Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet és a dögös, szexi szerepl?gárda közrem?ködésével a Vad motorosok egy kirobbanó erej?, lélegzetelállí­tóan izgalmas menet!

20060415278708561.jpg

Véleményem:

Szerintem iszonyatosan jó film. Egyik kedvencem, csak nem szeretem megnézni, mert akkor mindig motorozhatnékom támad, de rájövök, hogy nincs olyan szép és jó nameg gyors motorom. De a film egyszerüen kib***ott jó.

Szerintemis megvan nekemis és énsem szeretem sokszor megnézni mert megfájdul a szivem.Remélem egyszer megáld a sors egy nagy döggel.Elöszöris leteszem a korlátlant mert most már nem indul tanfolyam aztán csak rajtam mulik

Milyen formátumban van meg? Én DVDre menüst?l mindenest?l vadászok rá. De még eredetiben sem lehet kapni, mert volta valami kiadó osszevonások és ez a film még nem tisztázott, hogy hova is tartozik. Vagy valami ilyesmit mondtak.

Ja én most csinálom az A-s jogsit. Csütortokon volt a Rutin vizsga, de a Forgalom már csak jov?re lesz sajna.

törölve! xxx

Vissza
Top Alul