Gyors receptek Sajtkrémes bundáskenyér

Orpheus

Admin
Tag
Csatlakozás
2007.04.02.
Üzenetek
1,348
Reakció pontszám
275
Pontok
83
Kor
48
Webhely
hhw.hu
Sajtkrémes bundáskenyér


Hozzávalók:

szikkadt kenyér szeletekre vágva (páros számú)
sajtkrém (natúr vagy í­zesí­tett)
tojás
tej

olaj

Elkészí­tés: A szikkadt kenyérszeleteket megkenjük a sajtkrémmel és a szeleteket összenyomjuk a sajtkrémes oldalával. Ezután belemártjuk a sóval és kevés tejjel felvert tojásba, majd bő forró olajban zsemleszí­nűre sütjük.

Megjegyzés:
A kissé szikkadt kenyér felhasználásának remek módja.
 
Legalább nem marad az ember nyakán a sok kenyér ami nem fogy el,
De én szoktam olyat is csinálni hogy kicsit szikkadt zsemle 4 fele vágod vizszintesen 2szeletet összeborí­tod teszel közé sajtot meg vmi szalámit vagy ami épp van otthon, egy kis tejbe belemártod csak pár pillanatig, és utána bepanirozod és olajba vagy zsí­rba kisütöd.
Nagyon finom! csak vigyázni kell ne szivjon be sok olajat.
 
Jól hangzik. Szerintem, lehetne egy kis kolbit is sütni bele, meg paprikát. Nagyon extrém!
 
Egy kis kiegészités mikor belemártod a tejbe utána kicsit nyomd ki a két tenyered között
 
Majd meglátod, nem kell sz...á áztatni tejben.
 
Nem kell sok csak belemártod és amint magába szivott egy kicsit már két tenyered között lapithatod is ki kicsit.Utána már csak a panir jön.
max fél liter
 
Én annyira nem mozgok jól a konyhában, hogy ez még is héber Majd mondom nanának, dobja össze nekem!
 
benyomnék most egy ilyet. vmikor megprobálom megcsinálni. köszi
 
Én nagyon szeretem a bundáskenyeret, alig várom,hogy ezt a fajtáját is kipróbáljam! Köszi
 
Régebben sokat csináltam. Mondjuk egy szakácsnak nem nagy ügy főzni, vagy sütni. :)
 
Vissza
Top Alul