jeszenakjanos
Uploader
- Csatlakozás
- 2015.10.26.
- Üzenetek
- 3,148
- Reakció pontszám
- 3,056
- Pontok
- 113
- Kor
- 2024
Leírás
Pelle Józsefné, Balyó Mária - Bogrács és kukta
A világszerte joggal híres magyar konyháról – itthon, magunk között – megállapíthatjuk, hogy hagyományos ételeinek elkészítési ideje nem éppen a dolgozó asszony rövid szabad idejéhez van méretezve, de fűszerezettsége és emészthetősége sem felel meg mindig a megváltozott életkörülmények között élő emberek igényeinek.
Ízletes, jó étel, amely gyorsan készül, s amely megőrzi az alapanyagok hasznos, a szervezet számára fontos összetevőit, étrendünket változatossá teszi, s az adott anyagi feltételeket, a család jövedelmét is figyelembe veszi – e szempontok szerint válogatta össze a Rádió szerkesztője és szakácsa a recepteket; s a szakember, aki egyszersmind háziasszony is, megpróbálta néhány hagyományos étel „modernizált” változatát kialakítani. pdf 11mb 1970

A világszerte joggal híres magyar konyháról – itthon, magunk között – megállapíthatjuk, hogy hagyományos ételeinek elkészítési ideje nem éppen a dolgozó asszony rövid szabad idejéhez van méretezve, de fűszerezettsége és emészthetősége sem felel meg mindig a megváltozott életkörülmények között élő emberek igényeinek.
Ízletes, jó étel, amely gyorsan készül, s amely megőrzi az alapanyagok hasznos, a szervezet számára fontos összetevőit, étrendünket változatossá teszi, s az adott anyagi feltételeket, a család jövedelmét is figyelembe veszi – e szempontok szerint válogatta össze a Rádió szerkesztője és szakácsa a recepteket; s a szakember, aki egyszersmind háziasszony is, megpróbálta néhány hagyományos étel „modernizált” változatát kialakítani. pdf 11mb 1970