Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Amúgy nem bonyolúlt ez sem. Egy fej vöröshagyma jó nagy, ha nincs két kisseb méretű. Fokhagyma 1 nagy gerezd, vagy 2-3 kisebb. Ezt nem muszály ledarálni elég kockázni amilyenre sikerül. Persze kell egy fél evőkanál zsír, és víz is ne ragadjon le. Én raktam egy kis káposztát is bele ami megmaradt, a töltött káposztából. Főzöm kb. 15-20 percig, azután sózom 2 mokkás kanál, bors fél mokkás kanál, fűszerkömény fél mokkás kanál, de örölt legyen. Na most jön a poén. Ha megfőtt kb. aldentére akkor ketchup-ot rakok bele kb.fél kiló, de lehet több is, És megint lehet belerakni ami jól esik, szoktam tésztát egy 10dkg kb. virslit, Ugyan úgy füstölt hűs, szallona, kolbász, ami jól esik.
Ismét jóétvágyat mindenkinek
Szia!
Nagyon tetszik, hogy a levest "bolondítod", és kiadóssá teszed.
A ketchup azonban elég drága ahhoz, hogy fél kiló számra tegyem bele. A hagyma dinsztelése után négybe vágott paradicsomot (kb. 70 dkg) lehet belefőzni, aztán leturmixolni a levest. Tudom, így macerásabb, de idényben a paradicsomot bagóért lehet beszerezni, a ketchup viszont mindig egyforma drága. Ha a nagyinak van házi befőzött paradicsomleve, akkor az is isteni, és még örülni is fog, hogy hozzá mész, és dicséred a munkáját