Data.hu Panyik Gáborné dr. - Pálinkafőzés

Ha data.hu-s a feltöltés, válaszd ki ezt hogy ki legyen emelve!

jeszenakjanos

Uploader
Csatlakozás
2015.10.26.
Üzenetek
3,476
Reakció pontszám
3,920
Pontok
113
Kor
2024
Panyik Gáborné dr. - Pálinkafőzés
b2d776fbbc89b42b320026ddfd9df801.jpg

Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
Jelenleg Magyarországon – jövedéki szempontból – három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés.
Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez. pdf 15mb

 
Vissza
Top Alul