Online játék

Flatout 2, Counter Strike 1.6 non steam, Counter Strike Source steam ( egyik ütődött gyerek kapta, akinek nincs netje, nem tudta felrakni és odadta nekem :D), Tony Hawk u2, american wasteland ( ezekkel elég sokat nyomtam, thaw rekem 140 mil körül volt )

BaliG két ingyenes játék amivel játszottam:

Perfect World ( kinai MMORPG de már van angol szerver )
Project Torque ( MMO tuningolos versenyzős game )

Én Cod 1-2, néha WoW BC. De a CoD1 amit minden héten előkaparok :)

Code:
open betája 27.én jön ki nagoyn komoly gép a 2. closed bétájával toltam de nagyon bejöv?s

új online stratégia jatek:

Code:

Az én véleményem,hogy nem túl gagyi. Egész szép a grafikája. Klánok alapí­thatók, vagy be lehet lépni klánokba. Egyszerű, érthető.
Jóóóó :D

már jó ideje nyomom én is a klánháborút,elég jó,nekem tetszik

meghülyülök nem találok semmi magamnakvalo gammát

Aki szereti az amőbát, feltétlen nézze meg ezt az oldalt, én rendszeresen nyomok egy pár gémet naponta:
[/CODE]

http://www.flyordie.hu"]http://www.flyordie.hu [/CODE]

Egyébként nemcsak amőba van ott...

flyordie nem rég mutatta haverom. akartam billiárdozni reggeltem beléptem de nagy feketeség fogadott. majd talán mégegyszer nekiugrom.
cod 2-t én is toltam egy ideig. ált felfemtem vkivel üres serora és 1v1 de mindig feljött vki azok ált nagyon vicces emberek voltak. dumáltunk velük és kdierült hogy falusiak irta hogy a köpülés a hobbyja :Dmeg stb..

Én nemrég kezdtem újra CS-zni...hát most elég gyengén megy....

de rég játszottam azzal. még régen lanon játszottunk bátyámmal meg botokkal. régi szép idök :) rendes serokon kaptam az ivet :)

Én is css-ni szoktam, clantag vagyok:D
hát azon godolkodom hogy meg kéne venni

Csodálkozom,hogy eddig a MUonline-t nem ajánlotta senki:D Én azzal játzsom már egy jóideje és nekem nagyon bejön. MMORPG játék ha valaki nem ismerné, ingyenes és magyar nyelvű,és elég sokan játszanak rajta:)

www.muonline.hu -ról tudjátok letölteni és egy kis eligazí­tást is találtok rajta.

Ha online játékról van szó akkor EVE online. Mióta megjelent minden lehetséges online játéknak járó dí­jat megnyert és nem hiába. A legnagyobb játszató játéktér, és ebben szó szerint nincsenek határok. Ajánlani tudom mindenkinek bár ez Sci-fi játék de itt láttam a legjobban működő clanokat (itt corp. ok v cégek) van külön logisztikus, szállí­tó, kí­sérő, kém, stb. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Viszont idő kell hozzá és nem is kevés. Amúgy meg Cabaloztam, Lineage 2, Aion, de ami az EVE után vitt mindent az az Aion volt.

Reakciók?

Mondjuk a WoW ot megláttam, kipróbáltam és egyáltalán nem tetszett. Miért nem csináltak inkább hasonló játékot csak a StarCraft univerzumában? :P Na azzal játszanék szí­vesen.

Sziasztok, játékosok! Ha érdekelnek a kaszinós játékok, és szeretnétek megtudni, hogy hol találhatók a legjobb online kaszinók, ajánlom, hogy látogassatok el a kaszino-hu weboldalra. Ez a platform rengeteg hasznos információt és értékelést kínál a különböző online kaszinókról. Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál magának való játékot. Várjuk a véleményeteket és tapasztalataitokat!

Vissza
Top Alul