Napi jó tett

Ma délután haza hoztam magamnak a vaterán vett lemezfelniket Sárvár mellől!
:D

mivel angol tanár nincs a héten utolsorárol eljöttem hogy megkiméljem a helyettesitö tanárt :)

Ma, nagyon jó kisfiú voltam...mentem az utcán és megláttam egy diákigazolványt, elmentem mellette, de végül visszafordultam érte és felvettem, egy nagyon jó 4.évfolyamos csaj vesztette el...elviszem az információhoz, erre mondják, hogy ők mit kezdjenek vele, adjam le a rendőségen...nekem meg 4perc múlva ment volna a buszom...hazajöttem és ma sürgősségivel feladtam a diákját és a havi bérletét, megnéztem Myvipen és nagyon jó bőr, az msn cí­mem is megadtam, ha velem egy városba jár tanulni akkor, akár ebből a kis gesztusból bármi lehet...nem? :)

kicseréltem az mz-n a kereket

Nem szóltam be osztályfőnöknek (mert kirándulás volt, és az sz** lett.)

Ma kitakarí­tottam a teknősök helyét és fel is mostam és összesöpörtem a teraszon, meg muternak és öcsémnek is rengeteg adatot gyűjtöttem és nyomtattam ki!

Egy haveromnak újratelepí­tettem a Windows-t.

fölraktma gépre a képeket amit osztálytáborban csináltam hogy megtudja nézni :)

őcsémnek kií­rtam gamest,barinőmnek legrabbeltem pár lemezt és azt kií­rtam...meg beregeltem erre az oldalra

Ma adtam 200 ft-ot egy kéregetőnek de lehet,hogy piára költi.

sajnos elég valoszí­nű hogy arra :sad:
sütögetni voltam ma és vettem havernak is virslit és egy doboz fagyit
<

nem vágtam pofán bátyámat pedig nagyon bennem volt:_D

Magadon kí­vűl ez kinek jó tett? :)

Az este egyik cimborámnak segitettem meginni pár sörét, meg egy kis pálinkáját, nehogy a nyakán maradjon.:)

Meg segí­tesz a green peace-nek megakadályozni,hogy kihaljanak a tintahalak.
Teee tintahal. :D

mai megetettem a madarakat.......... :D
(szotyi,dióbél,stb ..)

A nevelt fiam gépéről letiltottam az internetet! :)
Ha nem teszem meg akkor a pszichológus, függőség miatt befekteti...
Hátha leszokik másképpen is.

Ma is bejöttem dolgozni, szociális jellegű munka

Vissza
Top Alul