Napi jó tett

meghivtam egyik oszt társam csokira me ne mvolt nála péz

Ujra elkezdtem edzeni :Dez egy jó tett :D

énse ha nem baztatod a heverokat

énse ha nem baztatod a heverokat

Rocky meg biggie

Kérdésedre választ adtam látom ennyi volt :D

Te kérdésed volt hogy kik a haverok és erre válszoltam látom gyenge elméjü vagy

Énis jót szorakoztam ilyen hü..e enmber nincs mégegy a világon :D

nem tehetek rola ingerel a srác

Nemis tudom ki sirt biggienek egész szolgálatba hogy igy dada meg ugy dada ebböl látszik igazábol hogy milyen vagyí­í‚rulkodsz apucinak szerinted engem az érdekel,nagyon nem zavar.minden oldalrol kitiltanak teeee gyökér hallom vaterán is csak voltál vajon mi ennek az oka. talán az hogy akkor .... vagy.

éstunk egy kis ugrot haver öcsének ( 6 éves) :D

lomtalanitottam itthol :D

kiüritetted a lomtárat ? :D

nem jöttek csávok sötétitett verdával és szedték a lim lomokat kivittem 5 biciklit egy régi babettát vagy mit egy fünyiro vázat meg egypár bicigli kereket

megkiméltem egészségtan tanárt tölem uygh hamarabb hazamentem :Delső logásom ugyh pro vagyok :D

Beálltam a srácoknak a kapuba a focinál
<

nem ütöttem el azt a macskát ami elöttem futott át az uten pedig nagyon igyekeztem

Ma megcsináltam egy évfolyam társam helyett a beadandó feladatot és csak annyit kértem, hogy az enyémet is nyomtassa ki, szóval nagyon rendes voltam!

segitettem befejezni muternak a festék kaparást a keritésröl d festeni már nem fogom :Dja tudom miért kapartam la ha megint befestem mi :D

:DMa reggel nem küldöm el a fizetési felszólitásokat, majd csak hétfőn. Legyen addig is szép hétvégéjük. :D

Kimegyek és rendezkedem az udvaron. Van mit. :D

Ma sem küldtem ki a felszólitásokat. :D :DIgaz, az 5ből 4en voltak fizetni. Ja meg bevásároltam a szomszéd néninek. :D

húha..ma talán nem is tettem vmi jót se...de már tudom is: Feljöttem a HHW-ra ..ez igazán jótett nem..mondjuk nálam már alap :cool: :cool:

havernak kölcsön adtam egy filemt ami a báttyám pendrájvján volt :D

Kentem kacsazsí­ros kiflit a kishugomnak :D:D

Segitettem a szomszédnak cefréshordot pakolni ne egyedül keljen neki :D

Vissza
Top Alul