Mit hallgatsz éppen

Kárpátia - Piszkos Fred
Code:

(whiteman @ 2010-03-27 11:45) "index.php?act=findpost&pid=76982"]<{POST_SNAPBACK}>​
Pitbull Feat. Akon - Shut it down
Kell ennél jobb?[/b]

nekem is az egyik kedvencem ez a nóta! de most ez szól:

Alan Jackson - Freight Train 2010-es albuma (klasszikus country)

Edward Maya feat. Vika Jigulina - Stereo Love (Scotty Nakai edit Mix) - jó kis remix
<

Ja és én most éppen Westside Connection - Potential Victims! A bass odabass! Lányoknak szigorúan a mélynyomón ülve hallgatós :wink:

U11891-1274944160.jpg

?í¢??í‚¸?í‚´?????í‚???킏 - ?í¢??í‚???í¢???í‚??í‚??í‚° ?í‚? ?í¢???í‚°?í‚??í‚´?í‚°?í‚´ (Didula - í­??t Bagdadba) "?í¢??í‚???í¢???í‚??í‚??í‚° ?í‚? ?í¢???í‚°?í‚??í‚´?í‚°?í‚´ album"

Nagyon nagy kedvencem Didula zenéje!

Hevenyészett fordí­tásban róla:

DiDuLa, a legendás brilliáns gitáros, egyike a zenészek, akik a nagy kereslet a poszt-szovjet területen, ahol néhány utóbbi években voltak a több ezer teltházas előadások az Oroszország, Finnország, Törökország, Ukrajna, Észtország , Üzbegisztán, Lettország, Kirgizia, Belorusszia, Moldávia, Kazahsztán, őrményország.

DiDuLa egy zeneszerző és egy hang-termelő, valamint a saját zenéjét. ??킐 a megalapí­tója a modern hangszeres műfaj Oroszországban. DiDuLa találta a saját stí­lusát gitár eltérő bármely, az ő maga módján, a saját koreográfiáját. Nincs példa, mint a kreatí­v munkát a gitár-játék világban.

??킐 koncert-előadás sorozat a hang, fény, tánc, szép dallamok, és a legerősebb pozití­v energia. És mindezt DiDuLa teremt, amelyeknek nincs egyetlen szó alatt az egész show.

DiDuLa és zenészei:

* Valery Didjulja - akusztikus gitár, flamenco gitár, buzuka

* Andrew Atabekov - dob, ütőhangszerek, szintetizátor

* Rustem Bari - ütőhangszerek, dob

* Alex Astero - szintetizátor

* Jaroszlav Oboldin - basszus-gitár, gitár, harmonika

* Valery Skladannyi - szaxofon, fuvola klasszikus, indiai fuvola, duduk

* Natalia Vorontzova - tánc, ütőhangszerek

(Biggie @ 2010-06-02 14:45) "index.php?act=findpost&pid=90892"]<{POST_SNAPBACK}>​
Mr Capone-E :Misty Blue[/b]

Nem rossz szám az új albumról...mondjuk én hiányolom a közös számokat Mr Criminal-el és az is kicsit nevetséges, hogy a legnagyobb Bloods-os tagokkal nyom egy számot
<

Akk: Mr Capone-E: La County South Siders (Ft. Mr Criminal) :D

Katy Perry & Fuego - Hot N' Could (Lennon Dj Merengue Remix)...
Coscullela & Wisin Y Yandel - Prrrum (Dj Black Remix) ...(Latino Full Remix Jrs. Vol. 3 2010)

Vissza