Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Vennék egy fasza erős hátsókerekes kocsit és mellé egy pályát, majd szét driftelném az agyam. Utána meg elbasznám minden szarra, de bankba is tennék be, meg valszin adományoznék is.
1. Szüleimnek adnék annyit hogy az életben többet ne keljen dolgozniuk!
2. Tesóméknak kifizetném a maradék házrészletét + vennék nekik 1 kocsit!
3. Vennék Dunaújvárosban 1 házat hogy ne kelljen kolisank lennem se albisnak!
4. Befektetnék! (ingatlanba)
5. Barátnőt elvinném egy kiadós azt kapsz amit kérsz bevásárlásra!
6. stb, stb, stb
(semmi adományozás én már csak ilyen smucig vagyok! )
Én egy picit adományoznék belöle gyerekeknek kajaára meg ilyesmi,nem pedig csöveseknek épittetnék egy fasza kérot,és telefonálnék olaszba hogy nekiálhatnak a Ferrari - mnak.Persze adnák tesoméknak meg szülöknek énis és biggie nek vennék egy valamit amit akar.Még a munkahelyemet is megtartanám egy darabig és nézném az arcokat amikor meglátnak a parkoloba egy olyan autót amit eddig csak képeken láttak és kérdezgetnék ez kié?
Jajj de jó lenne
Vennék 1 házat hogy anyoséktól messze legyünk
Akkor én kutyamenhelynek adakoznák mert ??í‚Âket nagyon nagyon sajnálom és nem képesek kifejezni ....
A többin még gondolkodnák
Azért nekem elég lenne a nyeremény pár %-a is ,annak is örülnék, csak sajna elfelejtettem ezen a héten lottot feladni, ugyhogy ne vigyétek el elölem
adnék nagyimnak sokat belőle. meg szüleimnek rokonoknak. vennék egy bobcatat v kisebb markolot és megcsinálnám vele a bico pályánkat. bankba is sokat tennék. és jotékonykodnék.
Én meg gondolnám a jotékonyságot, vagyis pénzt nem addnák , mert azt eltszik a nagy kutyák ,Pl:1 korháznál.
Megvetetném amire szügség van és akkor biztos hogy jó dologba kerül bele a pénz.
Komoly kérdés. Hát... Első dolog amit a sok, rengeteg pénzel csinálnék az az ,hogy a szüleimnek, testvéreimnek, rokonaimnak, barátnőmnek, barátaimnak és magamnak biztosítanék egy olyan életet, ahol nem küzdenek anyagi gondokkal. Valószínű, hogy ezért a pénz nagyobb részét hosszútávra befektetném. A fenmaradt összegből meg vennék egy komoly szervert, hogy könyebb legyen az oldalnak és hogy "mi" is kapjunk valamit a pénzből. Jah és egy komoly bebaszós bulit, hogy azért a jókedv se maradjon el.
Vennék egy Házat, egy nagyon jó verdát, utaznák egy baromijót a barátnőmel, adományóznék belölle valamenyit, szüleimnek vennék egy nagyon jó házat, egy nagyon jó verdát, meg isszonyat sokat buliznák!
vennék egy stúdiót is kiadatnám a lemezem elmennék a viva tv-be reklámozni aztán a balázsba hogy milyen jó fej vagyok aztán bezsebelném a pénzt és így tovább..
Én a sok pénzből vennék fél-automata, automata fegyvereket, legfőképpen AA12-es tipusút. Természetesen rengeteg lőszerrel, és halomra ölnék mindenkit, majd persze magamat.