Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz?

Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz?

nemistudom talán egy aliens könyvet vagy vmi kaját holnap a büfében:D

Igazából vettem is:
????</span> Program, TCO\'99

eizo-f55s-1.jpg

A másik 17"os monitorom mellé :D

Update:
Mivel valami nem volt jó vele. Nem adott képet egy idő után, majd később abszolút nem, í­gy visszavittem szal most visszatértem a régi Gaba monitoromhoz, ami szintén nem a legjobb, de legalább működik.

xbox_360_main_img_060605.jpg

+ mellé még 1 vezeték nélküli controller! :D

( kezdő játékok pedig szerintem ezek lesznek: GTA IV, FIFA 09)

( vásárlás várható időpontja : 2008.dec. )

Ezt vettem ma:
skate.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=eBvTkfxx09A

http://www.youtube.com/watch?v=6JqElFb9Uig

1-2 hét és meglesz a box is hozzá...
(sajnos muszáj volt hamarabb megvenni mert ez volt az utcsó és fo*tam hogy elviszik előlem... )

ne mrossz. nekem lehet hogy mobilt kell vennem. mert ez meghalt. bekapcsolom 3 perc mulva ne mérzékeli a billentyüzetet majd 10 mp mulva kikapcsol :sad: kivéncsi vok meg lehet-e csinálni

bence mondta hogy ha meglesz akkor hozzánk költözik egy pár hétre... :D

Most ezt sikerult beszerezni 2 peldanyban:

Pioneer TS-W3001D4

extprodmainimage85.jpeg

Nekem meg egy ilyet

samsung-soul-00.jpg

ne mtünik rossznak mennyi volt ?

T-mobilnál vettem céges elöfizetéssel csak 49000 körül aszem :S :D

Én jelenleg Karácsonyi ajándékot akarok venni a barátnőmnek de nemtom mit vegyek :sad: Ha van ötlet akkor jöhet. Hátha tudtok nekem segí­teni...

én már megvettem... :Dde mivel be van regisztrálva a fórumra inkább nem mondanám meg hogy mit kap! :D

killmask attol függ mit szeret ? van hobbija ?

Én most jelen pillanatban 2 db 17"-os vagy 2db 19"-os wide TFT monitort akarok venni. Ha megkapom a fizut lehet meg is veszem. Ezzel lepem meg magam karácsonyra.

Én vettem magamnak ma egy könyvet a neten.

A testépí­tés nagy enciklopédiája
999630861a.jpg

A könyv további adatai:
  • Oldalszám: 800
  • Kötés: kartonált
  • ISBN szám: 9633678466
  • Kiadás éve: 2008
  • Súly: 1760 g
  • Szélesség: 215 mm
  • Magasság: 275 mm
  • Vastagság: 45 mm

bakker az mekkora könyv már ? nem egy könnyü olvasmány az tuti, kisebb sulyzo :D

Ebböl biztosan tanulok csomo hasznos dolgot :Dami csak elönyömre válhat majd :D

xbox%20premium.jpg

Holnap! jupí­í­í­í­í­í­

egyik haveromnak is nemsoká hozzák. kiváncsi vagyok hogy tetszik neked/neki

Na megjött a könyv és már az elsö edzés alakalmával tudtam csinálni olyan gyakorlatot amit eddig még nem is selytettem hogy van meg már ugy bele bele olvasgattam és kezdem megérteni vagy talán már értem is az alapját és a müködédét ennek az edzés témának és nem annyira bonyolult de layt irt amit eddig nemis tudtam pl az edzés elötti nyujtás :Dhát ilyet sosem csináltam eddig de ezután soha nem hagyom ki.Hihetetlen mennyit segit a nyujtás több izomrostot használsz már a nyujtássnál és ezáltel azok az izomrostokat is munkára lehet fogni nem csak azt ami alpbol is dolgozik ezáltal lehet fejlödés elérni és izomnövekedést.Olyan válgyakorlatot csináltam csak 2 egykezes 8 kg sulyzoval hogy azthittem be**arok :Dde komolyan pedig csak 8 kg de volt a kezdösuly de nagyon brutál :DNem vesztettem vel söt cak nyertem hogy megvettem ugyhogy aki kondizásra szánja el magát és akar is fejlödni annak nagyon ajánlom.Énsem akarok nagy állat lenni de azért ... :D

Amit fogok (vagy szeretnék):

M?N'C Sub-Box 400Watt

mnc3cz3.jpg

És az erősí­tő hozzá:

M?N'C Hurricane V400

mnc2lz7.jpg

És ami már megvan:

Egy Sony Xplod fejegység + 2db 2 utas 130mm átmérőjű 150Wattos hangszóró (Sony Xplod CXS-GT2213):

sonyve3.jpg

Meg egy pár M?N'C Devil X 37510 es 100mm es 3 utas 80Wattos hangszóró:

mncib6.jpg

jo cuccnak tünik :) mennyibe fáj egy ilyen ?

A fejegységet 12500Ft hozzá a hangszórót bizniszeltem egy pár oválért, ami nekem nem kellett. (kb 2 hónapos cucc ismerem a srácot akitől vettem, újonnan 20ezer)
A 10 centis hangszóró 4ezer volt
Az erősí­tő amit néztem az 16 a mélyláda meg 10ezer.

egy ilyet:

ezek voltak most ócsóért... :Dazt mögvettem őket... :D

Vissza
Top Alul