R 

RyFanMus
Vendég
Mi lesz a következ? dolog amit venni fogsz/akarsz?
nemistudom talán egy aliens könyvet vagy vmi kaját holnap a büfében

nemistudom talán egy aliens könyvet vagy vmi kaját holnap a büfében

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.

hát ilyet sosem csináltam eddig de ezután soha nem hagyom ki.Hihetetlen mennyit segit a nyujtás több izomrostot használsz már a nyujtássnál és ezáltel azok az izomrostokat is munkára lehet fogni nem csak azt ami alpbol is dolgozik ezáltal lehet fejlödés elérni és izomnövekedést.Olyan válgyakorlatot csináltam csak 2 egykezes 8 kg sulyzoval hogy azthittem be**arok
hát ilyet sosem csináltam eddig de ezután soha nem hagyom ki.Hihetetlen mennyit segit a nyujtás több izomrostot használsz már a nyujtássnál és ezáltel azok az izomrostokat is munkára lehet fogni nem csak azt ami alpbol is dolgozik ezáltal lehet fejlödés elérni és izomnövekedést.Olyan válgyakorlatot csináltam csak 2 egykezes 8 kg sulyzoval hogy azthittem be**arok  de komolyan pedig csak 8 kg de volt a kezdösuly de nagyon brutál
de komolyan pedig csak 8 kg de volt a kezdösuly de nagyon brutál  Nem vesztettem vel söt cak nyertem hogy megvettem ugyhogy aki kondizásra szánja el magát és akar is fejlödni annak nagyon ajánlom.Énsem akarok nagy állat lenni de azért ...
Nem vesztettem vel söt cak nyertem hogy megvettem ugyhogy aki kondizásra szánja el magát és akar is fejlödni annak nagyon ajánlom.Énsem akarok nagy állat lenni de azért ...