Mi a terved nyárra?

az lesz. még csak házibulit se szerveztem. most meg egy kiruccanás balcsira.remélem nem szedik szét a szölöket :D

Valami kis balcsis téma már jó lennen nekünk is

A tervem sikerált és megvolt a horvát nyaralás, meg a mai balatoni is.

neked bejött az élet

Ja szombatra van még tervem megyünk Badacsonyba Amerikai autó kiállitásra + találkozó is. lesz.

Hát igen a vasut az jó hely halálra keresed magad és még a vonat is ingyen van :Dvagy nem

há jah de remélem hamar itt lesz

Hát semmi majd minden jön magától

Jövő hónapban Szeged mellé megyek Sziksósfürdőre 3 napot.
Augusztusban meg 4 napot Szarvasra.
Ide:
1244970472_RockyBalboa.jpg

1244970525_RockyBalboa.jpg

1244970635_RockyBalboa.jpg

Tervem az nincs, csak sok munkám...

Rocky akkor jöttök ide hozzánk! Hogy találtátok ki ezt az uticélt?

jo lenne menni egy fototanfolyamra. minél többször kéne menni balcsira haverokkal. az elejére meg egy jo érettségi :) csütörtökön szobeli

Akkor lesz Sziksóson a 4.Street Racing autósklubb találkozó.Minden évben megyünk,jó kis buli és jó hely.
:)

Akkor lehet, hogy Te többet voltál az elmúlt pár évben a Szikin, mint én.. :)

Nekem semmi extra tervem nincs majd valószí­nű lenézünk Rozival a Balatonra max ennyi. Július 1 -től 31 ig meg szabadság. ?D De várom már akkor reggelente megyek majd edzeni. :D

semmi mert még elég messze van a következő :)

Külföldre tervezem a melót.
Elegem van ebből a tehetetlenségből
<

Még nem gondolkoztam rajta, márciusban megkapom az üdülési csekket, akkor majd már komolyabban foglalkozom a témával! :)

Repülőnap Kecskeméten, remélem valami munka is lesz, meg diplomaí­rás ezerrel

Amit a cég rendelt : meló amig birjuk, de már ami meglesz országos klubbos találkozó mint minden évben egy 3 napos program, majd mivel üdülési csekk megjött és igy tudtam szállást foglalni Kehidán töltünk el 4 napot, és aztán ismét melo megszakadásig hogy ezt a kb egy hét költségeit visszahozzam:D.

peca peca peca peca peca peca peca peca peca peca

pihi+munka+soksokpénzkeresése+olajkút fúrása arany bánya mellett:D

í­??gy tervezzük a haverokkal, hogy elmegyünk pár hétre Görögországba.... remélem összejön

Vissza
Top Alul