Mi a terved nyárra?

hajrá sok sikert

jo lenne elmenni balatoni nyaralonkra. anyámank is felvetettem az ötletet. de amikor mondtam hogy kik. egyböl : gondolom mit csinálnátok ti ott. reméle mbeleegyezik

ha nem egyezik bele majd finoman rábeszéled

az bisztos. muszály lezs elengednie :D

és ha neaggyisten mégsem jön össze mi lessz? :D

összejön. de ha mégse ami remélem nem akkor nagyon szétesünk vhol :D

szétesünki valahol mindig kell egy tartalék terv :D

annyi :Db terv az nagyon fontos :D

én mér nem tuom mi lessz nyáron talán elmegyek 2 állásba árubegyüjtönek " málna ribizli meg ilyesmik

Remélem addigra sikerül a lakás csere és akkor költözés ezerrel + az új lakás alalí­tása.

ez sem rossz bár elég sok macera lehet vele

és hol akarsz saját kérot?

a héten jött az ötlet.. hogy agy kis nyaralás valamerre....

az a valamerre mit takar pontosan már ha megosztod velünk :D

valami olyan hely ami aránylag nincs nagyon messze! :Dés nem is kerül sokba... (Sarki kocsma) :D

í­í‚í­í‚ az nyárra nem az igazi kocsma ááááá

Saját kéró.. Vhol nagyon távol innen. Mondjuk Győr, vagy Zalaegerszeg ilyesmik. Az ország nyugati részén akarok lakni!

És Zozi ha van kerthelyisége a kocsmának akkor nem rossz ötlet :D

Mi lenézünk a horvát tengerre, ha minden igaz. Remélem összejön.

Én voltam tavaly nem volt rosz söt de gondolom oda mindenki menne csakhát a mocskos anyagiak :D

Hát igen, még jó hogy egyik hawernak van lent nyaralója. Igy kicsit olcsóbb lesz.

jah hát igy azért na :Dnekem sajnos nincs ott ismerösöm meg ismerösnek nyaralo csak egy szálodalánc :D

Hát azért az kicsit jobb mint egy nyaraló, csak személytelenebb. De ha nem lenne kéró, az is megtenné. :D

engem is hivtak már vmi erdö van ott a a közepén egy ház meg to. egy srácé és akor ott el lennék. cska hát szüleim szerint ne mvagyok el nagy hozzá :sad:

Az sz@r ügy. Hány éves vagy Bali?

Asszem szerzek valami munkát. Meg jó lenne elmenni a foci EB-re Bécsbe, az nincs messze csak kb 60-70 km.

az nekem se jönne rosszul :D
de most terv mindent összeszedni összeí­rni. mert megyünk haverokkal balcsira :D

Vissza
Top Alul