Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
akko meg van a megoldás. te még azé tudnál csinálni egy szendot de nem tudnád megenni. én nem csinálok szendot de tudnék enni. tehát gondolom vágod mire gondolod
miért szerinted mi eltértünk attol a k****a témátol mi nem tértünk el mert idegesitö hogy szegény BaLiG nem olyan lusta hogy nem tud csinálni kaját én meg annyira tela vagyok hogy nem tudok enni ez mindkettönket a maga nemében idegesiti.És ennél a témánál maradva kerestük a megoldást
Bassza meg, a neten fenn van 200 induló busz, lemegyek az állomásra és tuti a fele fenn sem lesz azon a rohadt táblán, nem tom ők ezeket miért találják ki!Várhatok majd megint fél órát, füstös kis restiben, egy sör mellett!
Akkor meg vagyok nyugodva...amúgy engem most az bosszant, hogy az albiba lesz egy buli, meg lett hívva sok ember, főleg olyanok akikért nem vagyok annyira oda, lehet addig elmegyek a csajokkal inni, hogy ne legyenek atrocitások!
én elöször megkérem a kedves körlevél küldöt hogy többet ne tegye mert elsirom magam de azért csak küldi és akkor törlöm egy laza csukló és ujj mozdulattal