Kiscipő Design

semmit! mért ez mi lenne? Bogár vagy mi?

Ja :DEgy felkenődött bogár a sisakom plexijén :D
Itt az eredeti:
dsc08140ic6.jpg

És egy másik:
dsc08139by3.jpg

nekem bejön. bár leehtne kicsit éleseb az az állat :D

jo lett. grat. láttam már ilyesmi képet

jaja én is láttam már ilyet! fasza, csak kár hogy belelóg a napba a hüvelyk újad, í­gy nagyon látszik hogy mögötte van a nap! de amúgy faszás!

szerintem jo. feelinges kép

Most a másik csaj (a szőke kért képet :D) Ez az első. Majd még lesz neki legalább 1. Lassan pénz kérek :DNa mind1. Ezt lett:
mazsicsibers6.jpg

jo lett. a hátteret isa te raktad oda? mert ha ige nakko nagyon grat. illik a képhez.

nem rossz. ez milyen jo lenne egy durva géppel fazsa makro. meleg volt mi amikor csináltad :D

Mondtam, hogy lesz még minimum 1 kép. És gondoltam kipróbálom a Zozi álltal benyomott tutort. (Tutorból is régen dolgoztam már :D). Na ez lett belőle:

nori1024xr6.jpg

Várom a véleményeket.

nekem nem jön be... kicsit még gyakorold!

te tod... én csak leí­rtam a véleményem! :D

szerintem ne mrossz. (föleg hogy ezt a fajta cuccot anniyra ne m vágom) van egy két hely ahol ne mkéne lennie csiknak de lesz ez majd jobb is

hát ez egy nagyon szép nagy kép! :)

nem rossz. kicsiben jobban néz ki

nem igazán értem ennek mi köze a képszerkesztéshez.... :S Ennek szerintem nem itten a helye....

Mivel ez is Kiscip? Design. Azért. Most felesleges minden kis szarnak témát nyitni. Elfér ez itt. De van benne képszerkesztés, mert a tervet PS-ben csináltam.

nem kell új téma neki.. szerintem szépen elfért volna a motoros témában... mivel szerintem ez oda jobban illene... de mindegy...

és még te mondod nekem hogy nagy a fejem! :) fasza ponén!!!!!

Vissza
Top Alul