Kemény Andrásné - Cukrász Szakmai Ismeretek 1-2.

jeszenakjanos

Uploader
Csatlakozás
2015.10.26.
Üzenetek
3,476
Reakció pontszám
3,920
Pontok
113
Kor
2024
Kemény Andrásné - Cukrász Szakmai Ismeretek 1-2.
9a51492128a47ab52b74b51df48fc744.jpg

A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek – tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése – bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírások alkalmazására.
Cukrász szakmai ismeretek c. könyv második kötete a kikészített sütemények, így a torták, szeletek, minyonok, desszertek, csemegék, krémesek stb. elkészítésével foglalkozik. pdf 178mb
 
Vissza
Top Alul