LV
2
 

jeszenakjanos

Uploader
Utoljára online
2015.10.26.
2,329
1,647
113
Díjak
3
2023
Kemény Andrásné - Cukrász Szakmai Ismeretek 1-2.
9a51492128a47ab52b74b51df48fc744.jpg

A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek – tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése – bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírások alkalmazására.
Cukrász szakmai ismeretek c. könyv második kötete a kikészített sütemények, így a torták, szeletek, minyonok, desszertek, csemegék, krémesek stb. elkészítésével foglalkozik. pdf 178mb
Code:




Linkeket csak regisztrált tagok láthatják!  Bejelentkezés :::  Regisztráció




 
Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!