S
Sissy
Vendég

Hozzávalók:
A masszához:
25 dkg háztartási darált keksz
10 dkg darált dió ( jó hozzá a dejó is.)
10 dkg porcukor
kb. 1/2- 1 dl feketekávé
A kémhez:
10 dkg porcukor
1 comag vaníliás cukor
10 dkg vaj
A díszítéshez:
5 dkg kókuszreszelék
Elkészítés:
1. A kekszből 2 evőkanálal félreteszünk belőle, a töbit összekeverem a dióval és a porcukorral. Annyi frissen főtt feketekávét adagolok hozzá, hogy összeáljon.
2. A vaníliás cukrot, a porcukorral és a vajjal habosra keverjük.
A kész masszát a félretett kekszreszelékkel fólián vagy zsírpapíron kinyújtom és megkenem a habosra kevert vajjal. Majd felgöngyölöm.
3. A felgöngyölt sütit kókuszreszelékben megforgatom, jól lehütjuk és felszeletelve tálalom.