Kaják

apám csinált rántottát. fincsi

MOst ettem Törötkrumplit valami olyasmi husal amnek a belsejében kalbász van a nevét nem tudom de jó volt

sonkás sajtos uburkás szendó (fincsi)

Hagymás tojás 7 tojásbol+ meg most turosmácsik cukorral tejfölel fini

(aranyos @ 2008.01.10. 23:05)
Cigánypecsenye + szalmakrumpli + foghagymás mártás. Isteni.
jaj . MInden pénteken ezt eszek
egyszer verseny előtt együtt kajált a csapat étteremben. Midnenki tésztát tömött magába a szén hidrát miatt mikor réám került a sor,mondom cigánypecsenyét kérek. MIndenki szerint hülye vagyok,hogy verseny előtt zsí­ros kaját eszek,de hát ebe több az energia
egyszerüen ellenálhatatlan

Elolvastam az összes hozzászólást...kb. 10 liter nyálban fürdök..

Vadas, paprikás csirke, sajtos makaróni, jókai bableves, rántott sajt, kedvenc köretem vajas gnocchi, újházi tyúkhúsleveseket is szeretem, a szárnyashúsokat szeretem, tatár bifsztek, somlói galuska stb

Érdekes történet, hogy egyszer voltam apámmal egy étteremben, mindketten előételnek rendeltünk tyúkhúslevest, kihoznak egy óriási 40x40-es lábost tele levessel, 2 tányért, és egy merőkanalat a lábosba, gondoltuk biztos ez a 2 adag és azért van a merőkanál hogy elosszuk, de mondom: sok lesz ez kettőnknek fater, ez legalább 4 embernek való, mindegy, épp kezdtünk volna enni amikor jön a pincér és letesz elénk még egy ugyanekkora lábost tele levessel.. hogy leessen, a 4 emberes fogásnak tűnő leves amit 2 emberes fogásnak hittünk igazából 1 emberes fogás:D és mindez párszáz forintért, megérte, keményen:D

kb a 10 %át bí­rtuk elfogyasztani mire jött a pincér a második fogással és vitte el a lábosokat, 90%ig tele:D akkor gondoltam, hogy biztos azért van ennyi mert senki se bí­rja megenni, szal összeöntik:D

komolyan, hova tennék a 15 l levest?

ettünk pizzát is (most jöttünk rá hogy van kocsmába )

addig nem jutottam el. apám kicsit ideg volt. arrol volt szo hogy 6-ra otton. na igen 8-kor máár 15-ször hivott

Én meg most kajoltam be krumplis tésztát 2 kg borssal..finom volt!

Délután rakodt palacsinta most meg mecis buri big mac

egy tál rizs meg 4 rántotthús.

Én délben ettem Krumplit ,eg egy picit töb hust mint az elöttem szóló de csak kettövel többet most meg "tejbedarát" .Este meg viszem a barátnömet vacsorázni

A kedvenc kajáim a piedone és sonkás-gombás pizza, pikáns tészták minden mennyiségben, füstölt sonka.
Ma ebédre halászlé is volt, amit szintén nagyon szeretek.

egy pár szendó, jol esett

Rántottsajt tartárral

ismét szendó meg mandarin meg banán...

pizzával fogok még álmodni is. jo sokat ettem

Én lángost ettem 4 kor most meg spagettit

betoltam pár szelet kalácsot reggelire

legeslegkedvencebb nálam aza chillys bab..és a rakott krumpli...bármennyit megtudok belőlük enni

Vissza
Top Alul