Kaják

nekem csak melegszenya jutott

én nem álltam meg és még ettem egy kis gulyás levest

nekem meg meg kell álnam valoszinu rászánom magam hogy ujra nekiállok edzeni igaz az ugyis meghozza az étvágyam ésakkor mégtöbbet fogok zabálni.Este már nemis nagyon eszek mert mielöt újra belelendülök komolyan az edzésbe lekell dolgoznom egy kis uszógumit most csak két almát ettem aztán reggeli helyett amit ugysem nagyon szoktam kis fehérje edzésnapokon creatin és minden fasza lessz ugy fogom zabálni a rántotthust mint fél éve mikor abbahagytam

holnap buli ott meginn zabálhatok lesz rántott hús is

Most nekiállok a rggeli szolgálat utáni regenerálo étkezésne Sajtos rántotthus krumplipüré rizs franciasaláta

(Dada @ 2007.12.02. 09:40)
Most nekiállok a rggeli szolgálat utáni regenerálo étkezésne Sajtos rántotthus krumplipüré rizs franciasaláta

ez volt tegnap a kaja fasí­rozottal meg sörrel

Nagyon helyes gondolom a sör volt a legjobb nem?

Ja ezt nemis tudtam azt hittem hogy az mindenhogyan jobban csuszik

Nem én nem iszom alkoholt már a szaga sem tetszik,ami nem azt jelenti hogy rossz csak nem csipem

Énmeg az ebédröl megmaradt cuccot eszem amit már egyszer irtam

Nem csak elakartam indulni hogy megmelegitem mikroba de még nem birtam elszakadni a gép elöl

Na sikerült végre és telle vagyok

törölve! xxx

énis ma tettem ezt a maradékkal miután hazaértünk miklosfárol

Régebben azt mondtam volna hogy: Töltött káposzta! (de mostanság annyit ettem hogy már nagyon unom)

í­??gyhogy marad a jó öreg: Birkapörkölt + f?tt krumpli + savanyú uborka mennyei kombinációja!

Ez nem rossz menü.
Subert Norbi haját tépné.

UpDate 10ben küldöm ecsém!

Most tolok arba egypár melegszenyát

Vissza
Top Alul