Két gép egy internetkapcsolattal

Csatlakozás
2010.02.21.
Üzenetek
16
Reakció pontszám
0
Pontok
1
Kor
36
Helló!Nemvagyok nagy szakértő ebben ezért kérném a segí­tségeteket nos arról lenne szó hogy hogy lehet 2gépet egy internetre kötni ugy hogy nelegyen a másik lekorlátozva ugy hogy a másik gépis belegyen kapcsolva szoval ne ilyen routeres cucc legyen vagy mi szoval mindkettő bármikor csatlakozni tudjon a netre annélkül hogy a másik belenne kapcsolva.A segí­tséget előreis köszönöm

Vagy veszel még el hálókártyát az 1-es gépbe vagy veszel egy switch-et, az utóbbi jobb megoldás szerintem.

Okés de elárulod miaz a switch?Bocs nemnagyon értek hozzá meg még aztis megtudnád mondani hogy kb. mennyibe kerül?Meg hogy hol lehet kapni ilyet pl.Media markt meg ilyenek vagy csak számitástechnikai üzletben.A választ előreis köszi.

ahoj!

Routerrel simán meg lehet oldani ezt a problémát.
MIndí­g van internet,nem kell egyik gépet sem bekapcsolni hozzá,hogy legyen a másikon.
Nekem itthoni hálózaton megy 3 gép routerrel,mind a 3on van net, és nem kell bekapcsolni hozzá a többi gépet :)

És ahány gép annyi router vagy mi?Meg kell kötözgetni valamit?

nem,egy router elég hozzá,a lényeg,hogy mindkét gépben legyen hálókártya

Persze van hálókártya mindkettőben és akk. kell hozzá ilyen kábel is?

(clue @ 2010-02-25 21:40) "index.php?act=findpost&pid=71363"]<{POST_SNAPBACK}>​
Persze van hálókártya mindkettőben és akk. kell hozzá ilyen kábel is?[/b]

igen kell hozzá kábel,de nem elég össze dugni őket aktiválni is kell a rutert,de van hozzá oldal több száz is igazából nem okozhat gondot. :)

Már megoldottam köszi a segí­tséget.

Vissza
Top Alul