B
B3NYOK4
Vendég
hali!
megtudná nekem valaki mondani h ha rámegyek a rejtett linkre és elötte megköszöntem miért nem látom a letöltö linket?:sad: (probálkoztam minden böngészővel ugyanaz)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by Franco;42057
Halihó!
Total Commander-ben, *.rar; *.zip esetén: kijelölöd amit tömöríteni akarsz, Fájl menü -> Becsomagolás... és alul bepipálod hogy Titkosít. Ezután kéri a kívánt jelszót, OK és kész.
A PowerArchiver progit már jó ideje nem használom![]()
Itt tedd fel kérdésedet, válaszolunk rá!
Mert ez csak hozzászoláshoz van, nem igazán linkeléshez.[/b]
Sziasztok leszedtem a RIVíí‚ÂLISOK című filmet ki is csomagolnám de kódot kér hozzá azt hol találom! meg aviba szedte le az nem baj?? A segítséget előre is köszönöm! A bénázásért elnézést új vagyok az oldalon![/b]
Sziasztok!
A linkeket kötelező code tagek közé rakni. --- ez mit jelent???[/b]
Sziasztok!
Gyors kérdés: van arra beállítási lehetőség, hogy fordított időrendben jelenítse meg a fórum a hozzászólásokat (a legújabb legyen legfelül)?[/b]
Kösz a választ, de azt hiszem, nem voltam elég alapos a kérdéssel. Én a téma nézetre (showtopic) értettem a kérdést. Tehát amit keresek az az, hogy például ezt a témát tudom-e fordított időrendben nézni, azaz úgy, hogy a most írt hozzászólásom legyen alapból legfelül, és lefelé legyenek az egyre korábbi hozzászólások. íí‚Âgy kevesebbet kell kattintani, ha egy témából csak az utolsó pár hozzászólás érdekel, mivel nem kell a téma megnyitása után még ellpozni a végére.Természetesen lehet, ha megnyitsz egy nagy témát, pl filmek, akkor a lista legalján van a rendezés legördülő menü, ahol be tudod állítani a következő listázási paramétereket![/b]