Kérdés-válasz

hali!:) megtudná nekem valaki mondani h ha rámegyek a rejtett linkre és elötte megköszöntem miért nem látom a letöltö linket?:sad: (probálkoztam minden böngészővel ugyanaz)

Nem tudjuk pontosan hogy néha egy-két embernek miért nem működik. Már több gépen és több oprendszer alatt is teszteltük, de nem jött ki a hiba.

hát nem tudom én se pedig benne vok a "szakmába" ugyis újra kell raknom winfost kiváncsi leszek akkor jó e :) mind1 azért köszi a választ :)

Azóta megoldódott a rejtett link probléma, tapasztalataink szerint kompatibilis minden böngészővel és oprendszerrel!

Kukucs!
Abban kérnék segí­tséget, hogy a gépemen Total Com. és PowerArchiver program van. Ezekkel hogyan tudom le jelszavazni a tömörí­tett file-t?
Probáltam utána olvasni de vakegér vagyok :)

Halihó!
Total Commander-ben, *.rar; *.zip esetén: kijelölöd amit tömörí­teni akarsz, Fájl menü -> Becsomagolás... és alul bepipálod hogy Titkosí­t. Ezután kéri a kí­vánt jelszót, OK és kész.
A PowerArchiver progit már jó ideje nem használom :)

Originally posted by Franco;42057
Halihó!
Total Commander-ben, *.rar; *.zip esetén: kijelölöd amit tömörí­teni akarsz, Fájl menü -> Becsomagolás... és alul bepipálod hogy Titkosí­t. Ezután kéri a kí­vánt jelszót, OK és kész.
A PowerArchiver progit már jó ideje nem használom :)

oooo :) Én meg mit össze kerestem...
Vakegér vagyok :)

Köszönöm Szépen! :)

Hali
Kiteszem a kepet a filmekhez de nem jalenik meg, miert?
Pontosabban hogy kell kirakni hogy megjelenjen?Miert rakjak ki sokan rejtett linkkel a feltolteseket,es azt hogy kell?
Koszonom a segitseget

A kép linkjét be kell kell másolni
rte-image-button.png
a gomb megnyomása után felugró ablakba, és automatikisan beteszi a hozzászólásba.
Arra kell figyelni, hogy a kép ne legyen dinamikus kép: pl:
A rejtett linkelés egyelőre nem működik.

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy az oldalra hogy rakhatom fel egy általam feltöltött film letöltőlinkjeit, illetve felratkhatom-e, ha már más felrakott letöltőlinket ehhez a filmhez.
A választ előre is köszi.

Hali letőltöttem az Avatart és nem találok kódot a kicsomagoláshoz.Valaki segí­tsen!
<

Van több is válogass, ha esetleg irtad volna ki töltötte föl, 1szerübb lenne.
big,
Kingarth
nicky-gyurci.us
jocy
kgb-site.net
Cesc18
WHITEFOX
new7warez

(Orpheus @ 2008-10-12 10:47) "index.php?act=findpost&pid=30064"]<{POST_SNAPBACK}>​
Itt tedd fel kérdésedet, válaszolunk rá!

helló érdekelne az F1-es játék honnét lehet letölteni köszi

Köszi Biggie kgb-site.net
<
volt az köszi asegí­tséget

`
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne :

Mi történt a hozzászólasommal a kéréseknel ?
Valamit rosszul csináltam ?
Nem szabad oda linkelni ?

Köszönöm a segí­tséget.

Sziasztok leszedtem a RIVí­í‚LISOK cí­mű filmet ki is csomagolnám de kódot kér hozzá azt hol találom! meg aviba szedte le az nem baj?? A segí­tséget előre is köszönöm! A bénázásért elnézést új vagyok az oldalon!

(bagya30 @ 2010-05-07 00:22) "index.php?act=findpost&pid=85361"]<{POST_SNAPBACK}>​
Sziasztok leszedtem a RIVí­í‚LISOK cí­mű filmet ki is csomagolnám de kódot kér hozzá azt hol találom! meg aviba szedte le az nem baj?? A segí­tséget előre is köszönöm! A bénázásért elnézést új vagyok az oldalon![/b]

Szia !! Itt töltötted le a filmet?? Az nem baj ha aviba szedted le csak akkor ne számí­tsd bolti DVD minőségre

Sziasztok:) az lenne a kérdésem, hogy ha megvan az 50 hozzászólásom miért nem enged a prémiumba? segí­tségeteket előre is köszönöm.

Milyen prémiumra gondolsz? í­í‚gy 3000-ren túl én sem vagyok prémiumban... :lol:

erre:
cats_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

jobb felső sarok: fizetős kódok
vagy
Letöltéseknél az E-books alatti menüpontnál "Premium"

Sziasztok!

A linkeket kötelező code tagek közé rakni. --- ez mit jelent???

Sziasztok!
Gyors kérdés: van arra beállí­tási lehetőség, hogy fordí­tott időrendben jelení­tse meg a fórum a hozzászólásokat (a legújabb legyen legfelül)?

(casuel @ 2010-07-19 08:38) "index.php?act=findpost&pid=102006"]<{POST_SNAPBACK}>​
Sziasztok!

A linkeket kötelező code tagek közé rakni. --- ez mit jelent???[/b]

Ez azt jelenti, hogy ha közzé szeretnél rakni egy linket, akkor a következő formába kell beszúrni:

[ code ] ide jön a link [/ code] - ezt a szerkesztőlécben található
rte-code-button.png
gomb megnyomásával gyorsabban megteheted!

(Strato @ 2010-08-01 14:17) "index.php?act=findpost&pid=105110"]<{POST_SNAPBACK}>​
Sziasztok!
Gyors kérdés: van arra beállí­tási lehetőség, hogy fordí­tott időrendben jelení­tse meg a fórum a hozzászólásokat (a legújabb legyen legfelül)?[/b]

Természetesen lehet, ha megnyitsz egy nagy témát, pl filmek, akkor a lista legalján van a rendezés legördülő menü, ahol be tudod állí­tani a következő listázási paramétereket!

Sziasztok
Még csak pár napja regisztráltam mert mindenhol kerestem egy számomra nagyon kedves filmet a mi kis angyalkánkat de csak itt volt meg. Le is szedtem de nem tudom kicsomagolni mert valami jelszót kér kaphatnák ehhez jelszó akár e-mail-be is jó a cí­mem raczkovijanos@citromail.hu
Segitségeteket előre is köszönöm na és a filmet is mert már nagyon régóta keresem:)

Szia

A Jelszó:gaboca61

Ott volt a letöltés alatt! :)

Üdv:Djdance4

(Orpheus @ 2010-08-01 23:15) "index.php?act=findpost&pid=105314"]<{POST_SNAPBACK}>​
Természetesen lehet, ha megnyitsz egy nagy témát, pl filmek, akkor a lista legalján van a rendezés legördülő menü, ahol be tudod állí­tani a következő listázási paramétereket![/b]
Kösz a választ, de azt hiszem, nem voltam elég alapos a kérdéssel. Én a téma nézetre (showtopic) értettem a kérdést. Tehát amit keresek az az, hogy például ezt a témát tudom-e fordí­tott időrendben nézni, azaz úgy, hogy a most í­rt hozzászólásom legyen alapból legfelül, és lefelé legyenek az egyre korábbi hozzászólások. í­í‚gy kevesebbet kell kattintani, ha egy témából csak az utolsó pár hozzászólás érdekel, mivel nem kell a téma megnyitása után még ellpozni a végére.
A http://forum.rpg.hu/ hasonló motort használ, és ott a jobb fent található "Beállí­tások" legördülő menüben a "Megjelení­tési módok" részben van lehetőség fordí­tott időrend beállí­tására. Itt ezt nem találom, ezért gondoltam, megkérdezem, hogy máshol elérhető-e ez a funkció.

Hogyan lehet feltölteni filmet vagy képet mert akkor raknék párat ha szabad

Vissza
Top Alul