Képszerkesztési dumaláda

(kiscipo00 @ 2007.07.29. 17:31)
Na alkottam egyet Az aláí­rásomba, hogy lássátok, hogy mit hallgatok éppen a winampban

Azt ne mond hogy ez autómatice átí­rja a szám cí­mét.... gondolom manuálisan magy...

Köszi zozi??„í‚?!
Am naon faja lett kiscipo! Nekem tetszik!

Am ha megvan a design és feltöltöttem új képként az admin felületen és mentettem akkor utána mit kell tenni, hogy a fórumra is feltudjam tenni? De úgy, hogy automatikusan váltsa a zenéket!

playbar server menüpont és ott a linket keresed meg. és ezt berakod képként. és ez csak akkor megy, ha hallgatod a winampot. Amúgy azt í­rja ki, hogy nem hallgacc semmit, vagy amit te akarsz

Akkor jó, mert vhogy énis í­gy kezdtem neki, csak nézem a hozzászólás el?nézetét és nem jelení­tettte meg! Ezért kérdeztem rá, köszi!

kár hogy én nem szoktam nagyon zenét hallgatni gépen... me csinálnék én is ilyet...

Jaja az lenne! Kipróbálás gyanánt összedobtam vmit! Csak nekem nem jelení­tette meg az avatar.png-t!

De mostmár tudod, hogy hogy kell Amúgy nem olyan rossz. kis eccer?. bár a winamp logo fasza, csak dolgozhattál volna egy kicsit rajta.

Jaja majd alakí­tok rajta, csak gyorsan kipróbálás céljából csináltam egyet! Háát nem jött össze, de köszi a segí­tséget! í­í‚gy már tényleg menni fog!

Hello!
gondolom nem emlékeztek rám régen irogattam csak aztán amikor elköltözött a fórum nemtudtam a cí­mét, csak most találtam meg.örülök.kezdésnek egy webdesign .

Kicsit eltüntem mostanság...

Elkezdtem felújtani az weboldalam... még csak a design résznél járok... elég sok van még hátra... de eddig ilyen...

alap.jpg

biztos jo lesz csak sztem a szélessége ne 900 legyen mer sokan 1024x768ban nézik és görgetni kell mert túl széles.

a szélesség beállí­ts dinamikus lesz az oldalon... hogy ne essen szét ha valaki 800x600ban nézi és akkor sem ha 1280x800ban nézi (mint pl én)

(danniel @ 2007.08.10. 23:57)
biztos jo lesz csak sztem a szélessége ne 900 legyen mer sokan 1024x768ban nézik és görgetni kell mert túl széles.

amúgy meg az 1024be pont belefér egy 900pix széles kép!

Jó lett grat!

Én mondjuk eléggé elhanyagoltam a ps-t de tegnap el?vettem:
plz komment

uni02byclae85copycg5.jpg

Jól nézz ki nagyon!
/ Nekem pl az a fehér "vonal" (spirál) izé tetszik a legjobban! /

a kép a f?suli el?tt készült olyan 1 hónapja! épp berobbantották ez egyik kohót...

Haverom mondta, hogy csináljak már valami képet róla. Itt a végeredmény.

Ezek meg régebbiek:
Volt barátn?m. A másik 3 az MZ-m és én Sin City effektel

Abarth.jpg

csak a szokásos kocsis képeim egyike!

Vissza
Top Alul