I Am Legend

kiscipo00

VIP
Csatlakozás
2006.09.03.
Üzenetek
482
Reakció pontszám
0
Pontok
16
Kor
38
Webhely
www.kiscipodesign.atw.hu
iamlegend.jpg

szí­nes feliratos amerikai akciófilm, 100 perc, 2007
16 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: Francis Lawrence
í­ró: Richard Matheson
forgatókönyví­ró: Mark Protosevich, Akiva Goldsman
zeneszerző: James Newton Howard
operatőr: Andrew Lesnie
producer: Akiva Goldsman, David Heyman, James Lassiter, Neal H. Moritz, Erwin Stoff
vágó: Wayne Wahrman

szereplő(k):
Will Smith (Neville)
Alice Braga (Anna)
Salli Richardson (Ginny)
Willow Smith (Marley)
Charlie Tahan (Ethan)
Dash Mihok

??킐 mindent megtett, ami tőle telt, de az sem volt elég. Robert Neville (Will Smith), a tehetséges tudós is tagja volt annak a csapatnak, amely megpróbálta megállí­tani az emberiség történetének legveszélyesebb Ví­rusát. Az utolsó ví­rust. ??킐, maga sem tudja, miért immunis a fertőzésre, de rajta kí­vül mindenki megbetegedett. Lehet, hogy jobb lett volna a többiekkel együtt meghalnia. Mára ő New York utolsó lakója, sőt, talán az egész világon nincs már rajta kí­vül ember. Igyekszik életben maradni, igyekszik megőrizni a józan eszét, és nem adja fel a reményt: házi készí­tésű rádióadója folyamatosan keresi esetleges sorstársait. De nincs egyedül. A járvány mutáns túlélői ott bujkálnak a homályban. Neville minden mozdulatát figyelik. Várják, mikor követ el egy hibát - mert akkor habozás nélkül elpusztí­tanák az emberiség utolsó reményét.
Bemutató dátuma: 2008. január 3. (Forgalmazó: Intercom)

Véleményem. Hmm. Nem is tudom. Nem rossz. De nem az én stí­lusom. Aki szereti az ilyen filmeket annak lehet tetszik.

:Dhogy meglegyen a válsztás érzeted... :D

nekem nagyon tetszett a fil, durva izgalmas, csak ajánlani tom mindenkinek

Originally posted by zozi;22881
:Dhogy meglegyen a válsztás érzeted... :D

az lehet de én csak egy verziot találtam eddig. jo a második befejezés? megéri letölteni. én azt láttam amikor meghal a f? h?s :cry2:

í­??hh ha a Will Smith-es Legenda vagyokról van itt akkor csak dicsérni tudom. Legtöbb ismer?söm aki látta laposnak, elcsépeltnek, unalmasnak, tömegfilmnek mondta. Lehet volt igazuk ennek ellenére frankó film.

sajnos csak angolul felirattal láttam mert mikor néztem még nem volt szinkronizálva de eszméletlen jó film :Daki nem látta sűrgősen nézze meg :D

Jó kis film. Zombik nélkül én élvezném a helyzetet.

Vissza
Top Alul