HHW mini city

ok majd szorakozom kicsit ezzel. akor ugy kimegy a net és báttyám is tök ideg lezs :D2 legyet ütök egy csapásra

(Orpheus @ 2008.03.30. 23:08)
Értelme annyi, hogy versenyezünk kinek van nagyobb városa.

aha na akkor végre értem értelme annyi hogy versenyzünk kinek van nagyobb :Dez szép

hát én eddig nem ezt mondtam nektek?! :D

katintgatni fogok mint állat hogy nagyobb legyen :D

csak figyeljetek oda hogy a Transport 100% legyen az összes többi vszont 0% ! :D+ mindig í­rjatok be valamit mert ha minnél többen beszélgetünk ott akkor annál újabb épületeket kapunk!

azt 7+a 8 át nekije kend felépitünk egy új világot

Na jó akkor ugy mondom hogy mi hhw sek népesitjök be a világot és nem épitünk újat

hhw burok :Dés csak a miénk :D

az a poén hogy igen... még megy.. :D 276.

régen is ott votl nem ? :D

Ezt a témát fel kéne éleszteni újra :)

ha még müxik a link :) megnézem hogy alakul a "birodalom" :)

526.
kicsit lelassult a fejlődés ebben a városkában :)

Nem is tudtam eddig hogy létezik ilyen oldal

Ez milyen játék?
Mivel jobb a másik száz ilyennél?
Csak kérdés :D

Üdv!

Nemrég bukkantam rá erre a virtuális kis hhw városra. Az előző hozzászólásokat olvasva kevesen értik a lényegét a dolognak. Megpróbálom vázolni.
Tehát ez egy online játék.
A lényege az, hogy fejleszteni kell a kis városunkat.
Ezt úgy lehet megtenni, hogy:

Lakosságszámot növeljük: Ipar fejlesztésével: Tömegközlekedési hálózat növelésével: Köziztonság növelésével: Környezetvédelem:
Jelenleg még nem elérhető opció a lakosság alacsony száma miatt:
Üzleti élet növelése.

Mindegyik opcióhoz tartozik egy link, amikre rákattintva ezt megtehetjük.
Rákattintasz és ennyi, semmi mást nem kell tenni, a város fejlődik. Hozzászólni is lehet , gondolom azért is jár valami.
Sajnos egy IP-ről egy nap egy eseményt regisztrálnak, tehát ez egy lassú folyamat lesz.
Nyilván vannak ennél jobb, komolyabb online játékok, de érdemes lenne újra belevágni a város fejlesztésébe. Jelenleg a 704. a város a ranglistán.
Nem tudom a játék előrehaladásával mennyire komolyodik vagy válik érdektelenné, de közösségkovácsoló ereje mindenképp lenne.

Egy blogot találtam ami magyar nyelvű és a myminicity-vel foglalkozik, de már jó ideje nem frissül: Ha van kedvetek, próbáljátok ki.

Türelmes emberek előnyben.:)

Igen még megvan! :)
Eleinte teljes erővel belevetettem magam, de az utóbbi pár héten valami nagyon nem jól működött. Bármire is kattintottam, mindig gyárakat épí­tett, pedig volt olyan, hogy minden megvolt már. A legszomorúbb, hogy sehol sem találtam valami emailcí­met, ahol be lehetett volna jelenteni a hibát.
Az viszont továbbra is áll, hogy türelmes emberek előnyben! :)

Vissza
Top Alul