Hány GB zenéd van ?

Én 10 dvd-vel, 3 wma-s cd, 65 audio albumok,és vegyesek, ill a gépen van jelenleg 17G.

Huh.
<
Akkor én csak kispályás vagyok a magam 11GB+ 17DVD+kb olyan 200-220 mp3. ja meg van még kb olyan 100 audió is még a kezdetekből
<

csak 14 gb a telepités után

én nem irok ki semmit soha. monnyuk lehet ki kéne.
31,5 gb

nekem kb 3-4 GB de szinte mindig töltök valami újat... szal ez csak átmeneti állapot... a zenék legtöbbje rap meg hip-hop. :D

6,28 Gb nem volt helyem és selejteztem, de volt olyan hogy 18 giga volt... Még régen :)

Már kb 300gb vagy több ha kiirom de nem fogom

Selejtezés után 160GB. Nem í­rok ki semmit lemezre, minden zeném a gépen van.

Régen én is ilyen voltam, de jött egy ví­rus és sajnos format C és D volt, azóta van jogtiszta ví­rusí­rtóm és két tűzfalam is, eddig egy spyware volt, de az is egyből le vágva...szerintem í­rd ki, ha fontosak!

aztamindenit, hát 160 giga a gépen az durva : )) nekem gépen most csak 35 GB van.

160 GB az nagyon sok!:pinch: Nekem most csak 380 MB van a gépen!:nasty: Túl sok gamma és progi van, ezért inkább cd-n tartom őket!:sly: Meg am igaza van Flórinak, ha egyszer format c, akk nem szeretném letölteni őket újra...mert cd-n nekem is van vagy 100 GB!:)

kb 300 gb zeném van, épp ezért kellett venni egy külső 500 gb-os vinyót erre a célra.

eddig a winyon 300 gb zene van és csak szám és album sok év alatt gyült össze a termés.

Nekem is külön vinyón van a zene, de gondolkodom egy külső vinyón is.
a014.gif

Nekem egy rakat cd-m van zenével kapcsolatba, szóval lehet nekem is be kéne vezetnem egy külön vinyót erre a célra!:naughty:

Nekem van legalább 6 DVD-nyi zeném és még a gépen is van 5 giga amit folyamatosan hallgatok.

elsö hsz-emhez képest nött 10gb-t
40,1 GB van most

Kb 30 Gb és kb 15Gb kií­rva! Nagy részt ez black- vagy death-metal!

:new_shocked: 400 GB? Hol dolgozol a MAHASZ-nál? :laugh:

Nekem "csak" 160GB. :)

Hááát Több száz giga mp3+ egy vagon audió!!!

Vissza
Top Alul