O
ozimak
Vendég
Helló!
Először is üdv mindenkinek! Lenne egy olyan kérdésem hogy: Nemrég fejlesztettem egy kicsit a gépemet és vettem egy P5k alaplapot és egy core 2 duo E8400-as procit! Eddig ez volt: P5LD2,Celeron 2.8ghz,2gb ram 533mhz/800mhz,EAX 1950 pro .Na mármost ugyebár kicseréltem az alkatrészeket és visszaraktam a régi videókártyát de a memóriából csak a 800-ast tudtam mert a p5k csak 667mhz fölött kommunikál(legalábbis én úgy tudom mert mikor mindkettő bent volt akkor nem tudtam még bootolni sem
aztán körülnéztem a kiskönyvben
)Tehát most ez van: Core 2 duo E8400,P5k alapl.,1gb ddr2 800 mhz,EAX 1950 pro.stb...És láss csodát a gépem lassab mint volt sőt pl.: a zene/videó szaggat,a battlefield 2 egy csomó ideig tölt(tovább mint régen)és néha az is akad...Most vistám van de előtte próbáltam xp-n is ugyanez volt. A média akadozása az xp-n is ugyanúgy előjött.Minden legújabb driver fönnt van: videókártya,Realtek hangcumó,directx 9c (2008 jun.)Fennt vannak az alaplapi driverek is és azt is lefrissítettem(intel inf. chipset)Nem tudom mi lehet a gond de nagyon jó lenne megtudni
Ha valakinek van valami tippje vagy tudja hogy mi a gond annak a segítségét nagyon megköszönném!!!
Üdv mindenkinek!
István
Először is üdv mindenkinek! Lenne egy olyan kérdésem hogy: Nemrég fejlesztettem egy kicsit a gépemet és vettem egy P5k alaplapot és egy core 2 duo E8400-as procit! Eddig ez volt: P5LD2,Celeron 2.8ghz,2gb ram 533mhz/800mhz,EAX 1950 pro .Na mármost ugyebár kicseréltem az alkatrészeket és visszaraktam a régi videókártyát de a memóriából csak a 800-ast tudtam mert a p5k csak 667mhz fölött kommunikál(legalábbis én úgy tudom mert mikor mindkettő bent volt akkor nem tudtam még bootolni sem

Üdv mindenkinek!
István