Fingerboard

Zozi

VIP
Csatlakozás
2007.07.03.
Üzenetek
1,106
Reakció pontszám
4
Pontok
38
Kor
39
Hátha van rajtam kí­vül valaki akinek van + szert vele szórakozni!

Én deszkám: TechDeck<sup>?</sup> World Industres

(Folyamatosan b?ví­teném a deszkáim számát... de alig találni boltokban már (felénk) )

FingerBoard%20003.jpg

FingerBoard%20005.jpg

FingerBoard%20017.jpg

Én imádom én az Auchanba vettem volt hozzá kis csavarhuzó meg minden nagyon el lehet vele szórakozni ajánlom mindenkinek csak pár száz forint:laugh:

törölve! xxx

Jó na...azért 3 éve vettem 1400 Ft-ért és az pár száz forint..

Tom nem nagy pí­z! De kell? képen el lehet vele marhulni... pláne ha van még pár ember akinek van és együtt toljátok!...

Bocsi a min?ségért, de telefonnal lett anno csinálva!

/ unalmas óráink egyike eredménye a suliban! /

fb01.jpg

fb02.jpg

fb03.jpg

Nahh úgy látom hogy itt senkit sem érdekel ez az extrém sport?!

Az igazi deszkázásban szétment a Bokám, Sí­pcsontom, Térdem, meg egy két apróság.

Az újjaimat nem akarom szétbaszni

hát vigyázzál is csak rá

Cipő már faszásan megy a kick flip:D

oks.. teszek majd holnap a Blogra... kí­vácsi vagyok hogy fog kinézni:D ehhh... tényleg a blogheaderbe teszek fingerboadr képet

Doh, ilyen van haveromnak...próbáltam vmi ollie-t, meg kickflipet, de mindig kiesett a búsba.. Bár, a manual megy..

manual megy ?? hogyna csinálod ? nkem is van kb 300 ft volt. meg is látszik rajta az egyik kerék mindig kiesik ugyhogy ne mnagyon lehet vele mit kezdeni pedig tetszik. meg amugy se ment vmi jól

őh lehagytam egy fontos dolgot..én kb. 1 éve fingbórdoztam legutoljára haveromén...azóta kijöttem a gyakorlatból..

(BaLiG @ 2008.01.16. 15:18)
manual megy ??í‚  ?? hogyna csinálod ? ??í‚  ??í‚ nkem is van kb 300 ft volt. meg is látszik rajta az egyik kerék mindig kiesik ugyhogy ne mnagyon lehet vele mit kezdeni pedig tetszik. meg amugy se ment vmi jól

hehe nekem darabja 2500.- volt minőségi darabok!

törölve! xxx

ahha. már meglepődtem csak fura volt hogy darabja. akkor neked több is van ?

Volt még 1 de azt eladtam!
fb2.JPG

lenne.. cask az időm nem engedi

király jo deszkák. am télleg csinálhatnál egy két vidit. akár tutort a kezdöknek (monnyuk nekem )

nekem is van:D iskolai unalom űző... órák végére egész kis skatepark kerekedik az asztalon:D

http://www.youtube.com/watch?v=JvlXj9X2Y8c

Pár új taggal bővült a "gyűjtemény" és ki tudja hogy hol a vége még! :D

fb.jpg

miikor még énis nyomtam egész parkot csináltam magamnak fából meg kartonból meg mindenből ami elérhető volt:D fasza volt csak sok helyet foglalt:/

Vissza
Top Alul