filmvágó

csokialmos

LV
0

Csatlakozás
2009.12.17.
Üzenetek
1
Reakció pontszám
0
Sziasztok!
Létezik-e olyan progi ami az avi-fájlban lévő filmet megvágja,szerkeszti/nem saját film készí­tésű video szerkesztőre gondolok,az nekem is van, az nem látja a mozi filmet?Egy kis ségí­tséget kérnék ez ügyben.köszi.
<
sziasztok

Imipapa

LV
0

Csatlakozás
2010.01.19.
Üzenetek
4
Reakció pontszám
0
(csokialmos @ 2009-12-17 10:33) "index.php?act=findpost&pid=57023"]<{POST_SNAPBACK}>​
Sziasztok!
Létezik-e olyan progi ami az avi-fájlban lévő filmet megvágja,szerkeszti/nem saját film készí­tésű video szerkesztőre gondolok,az nekem is van, az nem látja a mozi filmet?Egy kis ségí­tséget kérnék ez ügyben.köszi.
<
sziasztok[/b]
Ha kissé pontosabban leí­rnád, milyen avi? Milyen forrása van a filmnek? Mozifilmet nem látja az kérdés, vagy a problémád? Mit akarsz megvágni?....

fejo-f1

LV
0

Csatlakozás
2010.06.12.
Üzenetek
3
Reakció pontszám
0
Sziasztok!
Létezik-e olyan progi ami az avi-fájlban lévő filmet megvágja,szerkeszti/nem saját film készítésű video szerkesztőre gondolok,az nekem is van, az nem látja a mozi filmet?Egy kis ségítséget kérnék ez ügyben.köszi.
<
sziasztok
Sziasztok!
Én egy olyan programot keresek amivel az 1080p-s filmeket át lehet alakítani 720p-s filmé. Az eddi több helyről javasolt konvertáló proga csak "crop"olják, levágják méretre. Így sok rész elveszik a filmbből

Top Alul