Fűrész

BaLiG

VIP
Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Pontok
38
Kor
32
Nektek hogy tetszett? Meik rész a kedvenc?

Nekem a kedvenc horror filmjei közé tartozik. legjobban talán a 2. jött be.

Na vééégre egy hozzám megfelelő film téma!
Nos, Fűrész 1. hát az hatalmas, az a favorit.
Fűrész 2. Nos hagyott maga után némi kí­vánnivalót, h a film első 20 perce csak női sikolyokból állt...de voltak fájdalmas részek is..
Fűrész 3-at még nem láttam..
Fűrész 4-ből csak az elejét néztem..elég unalmas feliratosan.....és ezért meguntam!

én már láttam a 4-et is 2 honapja csak sz@r volt mert felirat és nagyon sz@r mozi felvétel a fele csak feketeség és nem lehetett élvezni ill a lényegét kivenni

Én is csak viszonylag jó minőségűn tudtam nézni, ami borzalom volt..nem láttam rendesen a vért, meg az emberek szenvedését..ezért hagytam abba a filmet...

nekem nem csak ilyen szempontbol volt élvezhetetlen. inkább azért mert a nagy része feketeség volt

Ezért kell várni arra, h kiadják DVD-re, aztán vki RIP-elje, és kész is..

jo de az olyan sok idő.

Én a Men In Black 2-re vártam 5 évet, mí­g TV-be leadják..

én annyit nem tudnék várni

ja jól megcsinálták. szerintem jól összefüzték a részeket is

De a vége a legdurvább..az 1 rész végén kisz*rtam a belem a gyönyörtől, a 2. részbe meg egyenesen ujjongtam!!

nálam az 1 a nyerő... meg talán a 2! Szeretem az ilyen filmeke!

tegnap esete ment a tv2-n a 2. rész jo volt felelevení­teni a dolgokokat

Én már láttam előtte, szerintem unalmas, bár a vége jóó, de az nem tetszett mikor össze vissza sikoltozott az egyik csaj..

Helló új vagyok it, de tetszik, hogy találtam egy témát, ami érdekel. A Fűrész a kedvenc filmam. Nekem a 3. rész jött be legjobban. összefoglalja mindhárom rész lényegét, és talán a leg esemánydúsab is. Valaki nemtudja, hogy mikor jelenik meg a 4. rész szinkronosan, mert nagyon várom, de eddig mindenhol csak feliratosan láttam.

sjana ne mtudom de télleg jo lenne tudni :Dha kapok vmi infot értesitelek. :)

Nemrég néztem meg az 5-et. Mikor jön már a 6. rész?!

Az első két részt láttam, mind a kettőt moziban, mert volt régebben egy olyan újság, hogy Fangoria magazin, aki ismeri, tudja miről szólt, szóval a nyomdai előkészí­tésében vettünk részt és kaptunk pár jegyet. Az első rész vége tényleg fenomenális, aki látta, tudja miért!
Végig megőrizte a film a feszültséget, a kí­nzások meg nem a vér (nem volt pacsa) miatt voltak borzalmasak, hanem a választás miatt: lehetőséged van túlélni, de azért meg kell járnod a poklot (na jó, a túlélésre igen kicsi volt a sansz).
A második már kevésbé tetszett...

Nekem az 5. a kedvencem
<

Az egész filmben a lokiga a legjobb , meg a végén a nagy fordulat
<

Sziasztok!

Nekem az Fűrész első része nagyon tetszett,többször is megnéztem.
A második rész már nem volt szerintem az elsőhöz foghatóan jó,de azért nem rossz.
A harmadik az már nagyon nem tetszett.
A negyedik már jobb volt,az tetszett.
Az ötödik nagyon tetszett,nagyon eltalálták.
Kí­váncsi vagyok a hatodik részre :D

Egyetértek az 5-dik nagyon jó!
Az első is jó, mondjuk az újdonság varázsa miatt is.

Nekem is a kedvenc horror filmem. Nekem az 5.rész jött be leginkább.

Az 1. jó volt... utána már csak a pénzről szól!

Vissza
Top Alul