- Csatlakozás
- 2013.06.02.
- Üzenetek
- 24
- Reakció pontszám
- 4
- Pontok
- 1
- Kor
- 49
Egon Binder F??stölés
Melléklet megtekintése 240
méret:7 mb
formátum
df
Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.
Melléklet megtekintése 240
méret:7 mb
formátum

Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.