Dumalda (V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
kiküldök egy hí­rlevelet, hátha többen jelentkeznek.

Ha lesz nagyon kezdő kategória, akkor én is jövök, már kb egy éve, hogy nem Photoshop-oltam. S úgy érzem, hogy itt az ideje gyakorolni, hanem elfelejtek mindent.

Nekem már majdnem kész a képem, de csak az utolsó nap fogom elküldeni Béke

Üdv Merlin. Ja én már vagy 2x nekiestem, de mindig ott hagytam, szal semmim nincs még.

én max at utcsó héten fogok valamit csinálni.. de az is lehet hogy ezt most kihagyom... ( Vizsgák :sad: )

Én biztos indulok, autóm a műhelyben van egyelőre...

Az én autóm 90%-os, de még dolgozok rajta minden nap! Most épp a fényezőben van :-)

Kí­váncsi vagyok milyen képek fognak születni? eddig még nem érkezett 1 sem!

Mert túl sok idő van rá ! Meg ma megbuktam egy vizsgán :sad: de remélem jövő héten már meg tom csinálni, azt a sz@r vizsgát !

már nincs sok hátra! Lassan jöhetnek a képek!

megérkezett a 4. kocsi is! még jöhet 1-2 hogy egy jó kis verseny legyen!

És a kocsik mikor lesznek "kiállí­tva"? És hova? Én kí­váncsi vok!

A holnapi nap folyamán itt a képszerkesztési versenyen belül és lehet szavazni a neked leginkább tetszőre.

Énis nevezek de ha nnem probléma csak hajnali 1-2-körül tom elküldeni mert ma estem neki:D

Még elfogadjuk, de ne később!

te sem kapkodod el... lassan 3 hete megy a téma... és az utolsó nap vége felé jut eszedbe hogy nevezz!... csipkedd magad mert nem lesz sokáig nyitva a garázsajtó!

Én is Gratulálok minden indulónak. És Zozinak is, mert el se tudtam képzelni, hogy ilyet ki lehet hozni abból a kocsiból

igyekeztem! (bő 2 nap alatt csináltam meg + néha finomí­tottam rajat)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!
Vissza
Top Alul