Csak őszintén mi a véleményed a fórumról?

Csak öszintén mi a véleményed a fórumról?

Mikor feltettem egy zenei anyagot az oldalra,a mod szólt,hogy már van olyan topic (pedig rákerestem,de nem adott találatot) ,de semmi gond,majd belerakja! Szóval,ahogy mondtam,kultúráltan szólt,nem agresszí­van,hanem segí­tőkészen! Szerintem az ilyesmitől érzi úgy a júzer,hogy ez egy normális oldal,ez a hozzáállás az,amitől nem megy el a kedved,hogy legközelebb is feltölts dolgokat.Egy másik oldalon is töltöttem fel egy anyagot és csak a meghatározással volt egy kis probléma,egyébként minden rendben volt vele,na ott azonnal megwarnoltak! Persze,hogy az volt az utolsó feltöltésem! Egy oldalnak hasznos,ha nem veszi el a kedved a további feltöltésektől,hanem,ha szükség van rá inkább segí­tenek!Itt segí­tenek!Ezért szeretem. Szóval bocs a kí­méletlen őszinteségemért,de ez a véleményem az oldalról! :)

nem rossz

Ja! És nekem személy szerint az is nagyon fontos,hogy ezen az oldalon a zene topic házigazdája ugyanazt a műfajt képviseli,mint én.Ezáltal ez a zenei műfaj elég jelentősen van reprezentálva az oldalon.Olyasvalakinek,aki szerencsétlenségére a "fekete zenét" kedveli ez roppant fontos lehet,mert egyébként nem túl sok helyen lehet vele találkozni,mert ez egy réteg műfaj.Mármint nem a kereskedelmi,mainstream szemétre gondolok.

szerintem jóóóóó
<

Nekem nagyon tetszik az oldal,10 ből 9 pontot adnék neki.Segí­tőkészek,nagyon sok minden fenn van az oldalon,nyeremények,és egyszerű kezelni!!!Csak í­í‚GY tovább fiúk,lányok!!!!!!!!

új vagyok még itt de nekem nagyon tetszik

Nekem tetszik!!!

Szerintem nagyon király az oldal sok mindent meg talál az ember rajta ami érdekes.

nekem tényleg nagyon tetszik az oldal, és ha lenne fix fizetésem akkor még támogatnám is, az egyetlen amit hiányolok hogy a játékoknál nincs külön pc menüpont
<
. Csak í­gy tovább!!!
<
(l)

Tetszik!

Érdemes volt felregisztrálni, van sok hasznos cucc

Szerintem is nagyon hasznos dolgok vannak fenn, csak még szokni kell a tárhelyek egyéni rigolyáit.

Tárhelyekről annyit hogy tényleg szokni kell a gondjaikat, viszont ami eddig kellett mindent megtaláltam itt. Szerintem nagyon jó!

sok fórumon voltam már. jelenleg 3-ra esküszöm, ez közte van, pedig csak 2 napja regiztem.
tényleg remek.

Szerintem ez a fórum a legkiválóbb a világon és ezt tök komolyan mondom! :D

sose voltam nagy fórumlátogató de kezdek belejönni, és tényleg sok jó cucc van

Egyre inkább megtetszik ez az oldal. Tényleg sok érdekes és hasznos dolgot meg lehet itt találni.
A duma ládában is néha elég jó témák bukkannak fel. :)

Nagyon jó és hasznos ez a fórum olyan dolgokra is rábukkantam amiket már ezer éve keresek.

Inkább ez a fórum mint valamelyik torrent. Nem a visszatöltés miatt hanem nekem amúgysem jön be a torrentezés. Figyelni az arányokra, visszatölteni, stb...
Ez egy nagyon jó kis fórum, és a kedvenc pólómintám nyert :P
Mikor lehet rendelni?

Most regeltem be,örülök ,hogy találtam egy ilyen tárházat.Zsí­r

(zhun @ 2010-08-01 20:49) "index.php?act=findpost&pid=105273"]<{POST_SNAPBACK}>​
Most regeltem be,örülök ,hogy találtam egy ilyen tárházat.Zsí­r[/b]
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ezt a zöld szí­nt viszont szoknom kell még... :)

Szerintem jó :))

énis most nemrég regeltem szerintem nagyon jó.

Nem jó ha kényszerbeszéddel hí­gul

Kicsit bosszantó, hogy 50 hozzászólás kell némely tartalom megtekintéséhez, aztán lehet, hogy utána is hiába nézi meg az ember...

örülök, hogy van sokat segí­tett, szinte mindent megtalálok amire szükségem van.

Én is örülök hogy van ez az oldal mert szerintem jóval biztonságosabb mint egy publikus torrent oldal ahova bárki bármit feltölthet vizsgálatlanul. És az is jó hogy nem meghí­vós az oldal í­gy nem kell nagy warrezolós torrentolósnak lenni ahhoz hogy letölthess innen. Csak í­gy tovább. Remélem másnak is ilyen hasznos lesz ez az oldal mint nekem.

Nekem tetszik, innen tudtam letölteni azt az angol könyvet, amit már régóta kerestem, ennek nagyon örültem.

Egyiklegjobb;)

Még uj vagyok,nem néztem meg még mindent,de tökéletes.

Vissza
Top Alul